Kiedyś czytałem, że dużo konstruktorów wywodziło się z jakiegoś indiańskiego plemienia którzy wierzyli, że będąc wysoko, są bliżej przodków.
Reszta w komentarzu
Jeszcze to do kompletu:
Obrazek
Kiedyś czytałem, że dużo konstruktorów wywodziło się z jakiegoś indiańskiego plemienia którzy wierzyli, że będąc wysoko, są bliżej przodków.
"Ponad 30 osób popełniło samobójstwo skacząc z niego. Po raz pierwszy zabił się zwolniony robotnik, jeszcze przed ukończeniem budynku. Barierka dookoła tarasu widokowego została zainstalowana w 1947 roku po kilku próbach samobójczych. W 1979 Elvita Adams wyskoczyła z 86. piętra spadając piętro niżej i kończąc z pękniętym żebrem. Budynek był ostatnio świadkiem samobójstw w 2004 i 2006 roku. Ostatnie samobójstwo popełnił prawnik, który wyskoczył 13 kwietnia 2007 roku w piątek z 69. piętra."
uzywali indianow dlatego ze byli bardziej przezwyczajeni pracowac na duzych wysokosciach, gdzie jest malo tlenu...