Skok od 2:00, ale polecam całość bo gość solidnie ogarnia kuwetę!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
To jest skok... adrenaliny
Gosciu ma jaja...
A to nie jest czasem cross na slickach, czyli supermoto? Bo enduro to mi to średnio przypomina. Przynajmniej przez większość filmiku, do samego skoku fakt ubrał kostkę. Ale co do za sztuka zamortyzować crossem skok, który inni amortyzują własnymi nogami?
Apoloniusz mówi: "A teraz jedziemy na mamuta i zrób to bez amortyzowanego motoru cwaniaczku! ...bo mam takiego małego, co to zrobi, a i dakara przejedzie"
Nie było telemarku, chujowe. 3/10
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów