📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
taka ciekawostka... jak by ktoś chciał się pobawić Cry Engine 3 a na prawdę warto, to jest udostępniony na stronie producenta za friko. pis joł
moim zdaniem to jest tak.
są dobrze wykonane modele i dobrze oteksturowane
silnik mnie nie powala jakoś :/
moim zdaniem jeden z starszych silników graficznych/fizycznych jest Source Engine 2006 postawiony na nim między innymi half life 2, counter strike source i portal 1
o nowych silnikach się nie wypowiem bo niestety sprzęt nie pozwala na testowanie :/
source engine 2011 sprawdza się nawet dobrze, portal 2 na max ładnie prezentuje cienie
jednak nie wiem czy silnik gta4 na modach nie działa lepiej
z racji że nie potrafie dodać linku proszę o wejście na youtube i wklejenie w wyszukiwarke tego
GTA IV iCEnhancer 1.35 Graphics Presentation by Fonia5
moim zdaniem bije to na głowę
kto się zgadza ?
sadistic.pl/pokaz-swoja-dupe-zbiorczy-vt327510,90.htm3804641
Kto nie piwkuje ten gej :V
są dobrze wykonane modele i dobrze oteksturowane
silnik mnie nie powala jakoś :/
moim zdaniem jeden z starszych silników graficznych/fizycznych jest Source Engine 2006 postawiony na nim między innymi half life 2, counter strike source i portal 1
o nowych silnikach się nie wypowiem bo niestety sprzęt nie pozwala na testowanie :/
source engine 2011 sprawdza się nawet dobrze, portal 2 na max ładnie prezentuje cienie
jednak nie wiem czy silnik gta4 na modach nie działa lepiej
z racji że nie potrafie dodać linku proszę o wejście na youtube i wklejenie w wyszukiwarke tego
GTA IV iCEnhancer 1.35 Graphics Presentation by Fonia5
moim zdaniem bije to na głowę
kto się zgadza ?
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów