📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak sie zastanawiam,gdzie kończą sie możliwosci graficzne takich silników?
za niedługo gry będą bardziej realistyczne niż otaczająca rzeczywistość.
Naturalną koleją rzeczy jest, że grafika jest i będzie coraz lepsza. Niestety problemem jest optymalizacja gier/kart pod PC. Żeby pograć na max detalach w np. crysis 3 musisz mieć 2x 690 ( każda po 4k PLN ) by pograć w 60fps.
@UP
Chuj ide grać w Fallouta
Chuj ide grać w Fallouta
Bloooma za dużo wg mnie, nad odbiciami warto by popracowąc, niektórymi miejscami niezbyt realistyczne.
Ale prawda, wygląda to wspaniale
Niestety, ile osób pogra w crysisa3 na full? Ja mam HD5670, nawet IV mi na full nie ruszy
Kolega ma 560Ti, tez mu na fullu nie pójdzie.
Cholera, trzeba włożyc ze 2 koła w sama grafike żeby odpalić crysisa na takiej grafice..
Ale prawda, wygląda to wspaniale
Niestety, ile osób pogra w crysisa3 na full? Ja mam HD5670, nawet IV mi na full nie ruszy
Kolega ma 560Ti, tez mu na fullu nie pójdzie.
Cholera, trzeba włożyc ze 2 koła w sama grafike żeby odpalić crysisa na takiej grafice..
Ja miałem 9600gt i po voltmodzie (czyli przeróbce zmieniającej napięcie na rdzeniu grafiki dzięki czemu można bardziej ją podkręcić) zaczęła pięknie sypać artefaktami
Watch Dogs wygląda lepiej.
Jejciu jejciu jak tu pięknie. Jeszcze trochę a właśnie tam będzie się toczyło wasze życie drogie dzieci - powiedział Kubuś Puchatek. Splunął, wzruszył ramionami i poszedł dalej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów