📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@szron
Wole zabawiac sie z tania dziwka niz napierdalac w gre na Cry Engine 3 z jakimis golymi laskami. Chyba jeszcze ze mna jest ok ^^.
Wole zabawiac sie z tania dziwka niz napierdalac w gre na Cry Engine 3 z jakimis golymi laskami. Chyba jeszcze ze mna jest ok ^^.
WhoCaresAboutNick, Aby Ci grzyb na maczudze nie wyrósł za skąpstwo
Wiesz promocje są przereklamowane
Wiesz promocje są przereklamowane
Co z tego, że grafa lepsza skoro grywalność i SI leży? Zero wyborów moralnych i tym podobnych w tych nowych grach. Są same efekty i to cieszy oko przez godzinę, a później Uninstall. Dlatego o wiele lepsze są gry niezależne albo stare. A grafa nie jest bardzo ważna.
I nad czym tu się spuszczać, zero "0" - dla dyslektyków - bo mamy ich ponoć 30% w miastach, urodzonych debili... Grafika jak grafika - póki pomysł nie trafi w mój umysł, każda produkcja nie wnosząca nic nowego do świata gier, poza grafiką, dla mnie - osobiście - się nie liczy. Pamiętam czasy CGA, zajebiste pomysły - zero grafiki. Teraz - zajebista grafika - null pomysłów, albo powielanie klasyki.... Chyba się zestarzałem...
jest jeszcze roznica miedzy gameplay'em a trailerem .. gra , animacja , film ... nigdy nie bedzie tak "ladna" jak trailer promocyjny
Jak zwykle pokazówki, a jak co przychodzi do czego, to 95% kompów nie jest w stanie udźwignąć Crysisa 2 lub GTA IV, które nie mają nawet ułamka tu pokazanego wodotrysku. To co oni pokazują jest pewnie puszczane na jakichś dual SLI Asusów Mars, 50 GB RAM i czterech ośmiordzeniowych prockach chłodzonych azotem.
Prawda jest taka, że mamy jeszcze z 10-15 lat zanim w końcu grafika w grach będzie równie idealnie opanowana jak inne aspekty gier.
Prawda jest taka, że mamy jeszcze z 10-15 lat zanim w końcu grafika w grach będzie równie idealnie opanowana jak inne aspekty gier.
Tak to niestety bywa - w dobrej, naprawdę dobrej grze grafika schodzi na wyjątkowo dalszy plan.. bo i kto się nią przejmuje, jak gierka przyciąga uwagę i potrafi wiele godzin czasu pochłonąć na dobrej zabawie..
Dla mnie taką zawsze były Wormsy - siedziało się w kilku i obrzucało kurwami, jak z głośnika popłynęło AAAAALLELUJA..! No i stare, dobre Total Annihilation (z Supreme Commanderem jako nowszą kontynuacją)
Dla mnie taką zawsze były Wormsy - siedziało się w kilku i obrzucało kurwami, jak z głośnika popłynęło AAAAALLELUJA..! No i stare, dobre Total Annihilation (z Supreme Commanderem jako nowszą kontynuacją)
@up Sama prawda! Przykładem może być Fallout, w którego można napierdalać dekadami na milion sposobów i się nie nudzi, Arcanum (kto jeszcze pamięta tą grę?) lub np BioShock: Infinite, który ma "umowną" grafikę w porównaniu do Crysisa 3, ale w porównaniu do Crysisa, granie sprawia ogromną frajdę, a historia przyprawia o opad szczeny (choć nie tak jak w BioShock'u 2007 ). No i ten screen - kto grał, ten doceni miodność tego małego-wielkiego obrazka
@up up i up, popieram Każdy ma inne gusta i obecne gry też potrafią nieźle bawić ale coraz mniej prawdziwych perełek.
Co do prezentacji to od czasów pokazówki możliwości systemu PhysX nic mnie już nie zachwyca, dodają 2x więcej szczegółów i zwiększają wymagania x4. Cieszę się że urodziłem się w 87 i trafiłem na początki rozwoju konsol i sprzętu w naszych domach zajebiście było mieć czarno-biały tv, czytać click! i jarać się każdym artem, grać w tetrisa na "gierce", grać z kumplami w mortala na amidze, grać w nfs od 1-3, gta 1 i 2, tekkena 3 na wagarach, avp i quake ]I[ z 8 kumplami w czasie świetlicy, pokemony i mario na pożyczonym gb, ściągać dzwonki na nokie 3510i po 1zł za 100kb... Fajnie się wspomina... Dzięki za okazje
Co do prezentacji to od czasów pokazówki możliwości systemu PhysX nic mnie już nie zachwyca, dodają 2x więcej szczegółów i zwiększają wymagania x4. Cieszę się że urodziłem się w 87 i trafiłem na początki rozwoju konsol i sprzętu w naszych domach zajebiście było mieć czarno-biały tv, czytać click! i jarać się każdym artem, grać w tetrisa na "gierce", grać z kumplami w mortala na amidze, grać w nfs od 1-3, gta 1 i 2, tekkena 3 na wagarach, avp i quake ]I[ z 8 kumplami w czasie świetlicy, pokemony i mario na pożyczonym gb, ściągać dzwonki na nokie 3510i po 1zł za 100kb... Fajnie się wspomina... Dzięki za okazje
Gta V
aktualnie jedynym ogranicznikiem wzrostu jakości gier pod względem grafiki są konsole.
crysis to shit. nic nadzwyczajnego + grafika zbyt kosmiczna
slonce swieci jak popierdolone
odbicie mozna zobaczyc nawet w lisciach drzew
i nie da sie grac.
juz lepsza fabule mial quake 1 albo duke nukem
slonce swieci jak popierdolone
odbicie mozna zobaczyc nawet w lisciach drzew
i nie da sie grac.
juz lepsza fabule mial quake 1 albo duke nukem
Wydaje mi się że jednak że frostbite 3 potrafi trochę więcej i na pewno stanowi lepszą podstawę do gier na PC
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów