Takie tam wypadki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
podobnie jak w 1,43 mialem dawno temu. zapierdalalem ze znajomym po lesnych drozkach, w prawdziwych endurakach- ogarze 205 z silnikiem od javy, ja wiedzialem ze za zakretem jakis zjeb wykopal metrowy dol na cala szerokosc drogi, myslalem ze on tez wie
niestety nie wiedzial
przy vmaxie pierdolnal takiego orla ze hej, w romecie kolo dobilo do cylindra
niestety nie wiedzial
przy vmaxie pierdolnal takiego orla ze hej, w romecie kolo dobilo do cylindra
0:40 i 3:14 to te same filmiki, i tu i tu krowa mu zagrodziła drogę.
W crosie fajne jest to że nigdy nie wiesz co Cie czeka, zresztą jak w większości sportach off roadowych.
1:08 Spadły jej włosy, pewnie zmarła
0:37 - tak ludzie cywilizowani się właśnie zachowują moi drodzy. Wina leżała po obu stronach, motocyklista jechał pewnie z niedozwoloną tam prędkością, do tego nie wiadomo czy motocykl na którym jechał był dopuszczony do ruchu, a kierowca pick-upa nie spojrzał w lusterka i chyba nie zasygnalizował manewru, ale jak widać da się normalnie zachować i nie wyskakiwać od razu z ryjem i pięściami na drugiego.
Draiks napisał/a:
Dwusuwa? Lubisz dźwieki kosiarki?
Nie spinaj dupy. Mam 4T latalem na 2T i nie ma piękniejszego dźwięku od wykręconego 2T
Ssij mi wydech,
liz mi fele.
Fake! 1:03 Yamaha MT-01 to nie dirtbike!
I ten zapach 2t
Cesarz93 napisał/a:
dzwięk dwusuwa jest piękny!!!!!!!!
I ten zapach 2t
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów