18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
BrunerOvned 2012-11-18, 22:27
Za 6:15 i 6:35 duuuuży, zimny browar Sadola! Aż kurwa ścisnąłem zęby...
Wiem co mówię, coś mi się udało połamać w ub. roku

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
stery_srh 2012-11-18, 22:37
Motyw z kolesiem z 4:06 rozbawił mnie do łez.
Ale jemu i silnikowi motocykla, to za wesoło nie było.

Smak '80 lat...
Zgłoś
GuStaff22 2012-11-18, 22:37
jedzie na motorze wpierdoł sie w sarne sarna padła a chuj z sarna wsiadł na motór pojechał dalej ._.

ZIUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!
Zgłoś
l................e 2012-11-18, 22:38
Ten gościu z 4:06 jak jest takim zapierdalaczem, to niech sobie odcięcie zapłonu przy kierownicy zamontuje
Zgłoś
stery_srh 2012-11-18, 22:46
A.J.K.S napisał/a:

Ten gościu z 4:06 jak jest takim zapierdalaczem, to niech sobie odcięcie zapłonu przy kierownicy zamontuje

Nie wiem jak jest w takich wynalazkach, ale w normalnych motocyklach, masz właśnie do tego pstryczek przy manetce. No i zawsze jeszcze kluczyk możesz przekręcić w lewo, ale może mu się złamał.

Smak '80 lat...
Zgłoś
ilves 2012-11-18, 22:54
6:15 to prawie jak na harda. Może mi się tak wydaje, ale mam 2 teorie: 1. kolor pomarańczowy jest w chuj ulubionym kolorem posiadaczy jeździdeł tego typu, 2. większość faili to jedna osoba, więc czemu wciąż żyje?

Całujcie mnie wszyscy w dupę. :3

youtube.com/watch?v=m00udFijVf0
Zgłoś
stery_srh 2012-11-18, 22:56 1
Najbardziej rozpierdalają mnie typy, co zapieprzają niemalże na golasa motocyklem. Najlepszy jest ten z 6:34, w krótkich spodenkach i koszulce, co się wyjebał i wydziera ryja "Help! Help! Help!".
Absolutne minimum, to spodnie i kurtka z grubego dżinsu + jakieś wytrzymałe rękawice, ale to i tak praktycznie nic nie pomoże przy jakichś większych prędkościach.

Smak '80 lat...
Zgłoś
mare30ks 2012-11-18, 23:17
Enduraki czy inne crosy wykorzystywane glownie na torach/lasach itp czyli mowiac po naszemu bez dopuszczenia do ruchu czesto nie maja wogole stacyjki tylko jakis wlacznik zaplonu. Temu typowi mogl sie zjebac wlascnik czy cos, chociaz mogl sprubowac sciagnac fajke ze swiecy. Ale wiadomoze w takich sytuacjach ciezko o chlodna ocene.

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
C................a 2012-11-19, 10:36
up@ up@ on chyba myślał, że ta sarna mu pomoże
Zgłoś
marcinsud 2012-11-19, 10:37
@mare30ks Motocykle krosowe nie maja włącznika zapłonu, po prostu kopiesz i pali. Czasem można znaleźć guzik który masuje przewód wysokiego napięcia, żeby łatwiej było wyłączyć maszynę. Stacyjki też nie ma.

Mnie tylko ciekawi dlaczego ci mundurowi na końcu się tak dojebali, bo chyba trochę przejebali.
Zgłoś
xblazex 2012-11-19, 10:42
stery_srh napisał/a:

ale w normalnych motocyklach, masz właśnie do tego pstryczek przy manetce

no wlasnie ja w swoim tez mam ten "pstryczek" ale, ze ten koles nie mogl wylaczyc go to ja nie rozumiem

A beautiful way to become infected, alone or with others
Zgłoś
olex 2012-11-19, 11:47
jak sie nie wywroci, to sie nie nauczy;p

@up up przeciez full crossy nie mają homologacji, czyli nie mozesz nimi pod zadnym pozorem śmigać po drogach publicznych, u nas tak tego nie przestrzegaja bo mundurowi w sumie nie wiedzą ocb
Zgłoś
herbatkowy 2012-11-19, 12:54
Ja jakbym zalał crossa to predzej bym plakal, niz sie smial. Ach te USA....
Zgłoś
Dziamian 2012-11-19, 12:56
mnie ten motyw z 3:44 rozpierdzielił, co dwóch kolesi fika glebę a jeden się dusi ze śmiechu
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów