Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Po 6 miesiącach, 13 czerwiec do 12 styczen.
Poważnie kurwa mać?
13 czerwca > 13 lipca > 13 sierpnia > 13 września > 13 października > 13 listopada > 13 grudnia > 12 styczeń
Teraz policz ">" i powiedz nam ile miesięcy minęło.
Masz rację, ciężko znaleźć dzisiaj faceta, który umie coś łatwo i przystępnie wytłumaczyć
dałbym piwo za ripostę, ale po alkoholu zawsze Wam odbija...
stefan86,
Dziękuję bardzo
@Cracq, socjalmmv, Shaint, rockface123 - 18, 19, 20 i 73-latek... Do swojej mamy też macie taki szacunek?
Cieszcie się, bo gdyby nie kobiety, dupy by Was całe życie bolały.
Psi butny synu z gnoju zrodzony, jeśliś jest taka do przodu jacy to my jesteśmy od was uzależnieni, to podaj mi kurwa choć jeden przykład... ..Albo nie. Zapraszam do mnie, zapewniam dach, ciepłe posiłki, nowe kapcie, ale idziesz za mnie do męskiej roboty. Jak pociągniesz, to zapłacę podwójną stawkę. A jak nie to wypierdalaj do jaskini, bo tam byście były ze swoją inteligencją płci. Jeśli w ogóle byście istniały oczywiście, bo zdobycie pożywienia to zbyt trudna rzecz. Wy jesteście po to by je przygotować.
Psi butny synu z gnoju zrodzony, jeśliś jest taka do przodu jacy to my jesteśmy od was uzależnieni, to podaj mi kurwa choć jeden przykład... ..Albo nie. Zapraszam do mnie, zapewniam dach, ciepłe posiłki, nowe kapcie, ale idziesz za mnie do męskiej roboty. Jak pociągniesz, to zapłacę podwójną stawkę. A jak nie to wypierdalaj do jaskini, bo tam byście były ze swoją inteligencją płci. Jeśli w ogóle byście istniały oczywiście, bo zdobycie pożywienia to zbyt trudna rzecz. Wy jesteście po to by je przygotować.
Aaa pierdolisz. Poza tym nikt normalny pracujacy, ktory z dnia na dzien zacznie przesiadywac w domu(bezrobocie przykladowo), nie wytrzyma psychicznie. Taki czlowiek czuje sie wiecznie zmeczony, niewyspany, znudzony. Natomiast czlowiek pracujacy, w czasie swojego dnia wolnego potrafi zagospodarowac doslownie caly dzien, pod koniec dnia bedac zadowolonym i spelnionym.
ZARTUJE ! Bezrobocie i chlanie jest zajebiste !!
ZARTUJE ! Bezrobocie i chlanie jest zajebiste !!
Też chleję, nawet codzień a rano i tak wstaję
.. Mam 0,7. Co dwie 0,7 to nie jedna a na trzecią zrzuta.. Poznamy się?
Dobra, pytania nie było....
@up
ejej panowie!
Ja mam ogoreczki kiszone własnej roboty na zagryche, czyje sie zaproszony
Masz rację, ciężko znaleźć dzisiaj faceta, który umie coś łatwo i przystępnie wytłumaczyć. Świat schodzi na psy, ale cieszy mnie, że nie tylko ja to widzę.
No cóż, po co nam umiejętność przystępnego tłumaczenia, skoro sami to rozumiemy?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów