📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
chuj mnie dzieci w afryce obchodzą z chęcią bym to wpierdolił bo zajebiście wygląda
Ide coś zjeść
Ide coś zjeść
takie programy kulinarne mogę oglądać
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
a co ślepy jesteś że nie widzisz sadistic.pl/images/smiles/smi1.png
Kapral Poproszek napisał/a:
Czy ten laptop ma ekran na klawiaturze ??
To razer blade a nie jakiś "laptop"
ale zgłodniałem, zrobię sobie jajecznice z 10 jajek, w chuj bekonu i kilka burgerów
A pewnie połowe wywalili, bo coś nie wierzę, że we trzech to zżarli... mimo to kozacka uczta godna każdego hardkora.
To jest dla mnie niepojęte: jak można wpierdalać to świństwo z Maka i innych KFC? Sama lubię dobrze zjeść, czasami nawet trochę bardziej kalorycznie, ale - do chuja - jak można jeść hamburgery (oczywiście, o ile nie zrobi się ich samemu w domku)?
When you notice an insect on the ground, do you stop to consider it a fool? The life of an insect is so beneath you that it would be a waste of your time to even consider judging it. That would be an accurate summation of my feelings towards you humans.
Jozek
ma dokładnie 108950 kalorii. ale bez tej miski bo ona jest z amelinium.
ma dokładnie 108950 kalorii. ale bez tej miski bo ona jest z amelinium.
Skądinąd napisał/a:
To jest dla mnie niepojęte: jak można wpierdalać to świństwo z Maka i innych KFC? Sama lubię dobrze zjeść, czasami nawet trochę bardziej kalorycznie, ale - do chuja - jak można jeść hamburgery (oczywiście, o ile nie zrobi się ich samemu w domku)?
Czasem trzeba bo człowiek ma ochote to zje.
Jozekban napisał/a:
Ciekawe ile to ma kalorii.
Przecież masz napisane! 2:59
Skądinąd napisał/a:
Pieprzenie i powtarzanie stereotypów. Właśnie w takich wielkich sieciach jak mac czy kfc bez przerwy mają kontrole bhp, sanepidu i jeszcze pewnie 10 innych organów kontroli więc nie mogą sobie pozwolić na błąd, bo cały czas ktoś patrzy im na ręce. Owszem, jedzenie jest tłuste, kaloryczne i nie ma wartości odżywczych (lepiej zjeść coś ugotowanego w domu z warzywami), ale i tak bezpieczniej i zdrowiej jest zjeść hamburgera z mcdonalda niż kurczaka/kebaba z jakiejś zasyfionej budki przy dworcu, którą każda kontrola sanitarna ma głęboko w dupie i omija szerokim łukiem. Zresztą zanim ktoś zacznie głosić "prawdy objawione" o żarciu z wielkich sieciówek, niech najpierw poczyta, dowie się jak to żarcie jest robione, a dopiero później komentuje zamiast powtarzać bzdury.
Co do filmiku to... zacna uczta milordzie Aż zgłodniałem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów