📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niby taki przechuj a człowiek z kuchni go bije...
wracaj skąd przybyłaś, czyli do kuchni....no kurwa ale nie przez okno xD
Już myślałem, że wyjmie z kieszeni karabin maszynowy zrobiony z linijki, sznurka i dwóch guzików zlepionych spermą.
Niestety, myliłem się, ale i tak było fajne.
Niestety, myliłem się, ale i tak było fajne.
Idol nerdów: dużo wie, bije się jak ciota ale i tak zawsze wygrywa.
W morde zablokował ja linijką po czym wypadła przez okno, wole scenę walki z postu powyżej
dlaczego ten debil w 15 sek. łapie się za twarz, kiedy uderza się tyłem głowy? A niby kurwa taki mądry
Tak to się dzieje, jak się żonie ciężkie naczynia kupuje. Ćwiczy pizda ;p
lesiot napisał/a:
I dalej trzeba tłumaczyć:
poradnia.pwn.pl/lista.php?id=10510
Bez przesady. Język polski jest językiem żywym, cały czas się zmieniającym. W mowie potocznej nie jest to błąd. Jeśli użyje słowa "zacny" w kontekście tego filmiku, też zaczniesz wytykać mi niepoprawne użycie tego słowa?
lesiot napisał/a:
I dalej trzeba tłumaczyć:
Nikogo nie obchodzący link
To nadal jest epic win ten filmik.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów