📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Przestańcie się kurwa czepiać o jakieś głupoty! Użył tego, a nie innego słowa i doskonale zrozumieliście co miał na myśli. Słyszeliście kiedyś o słowach "slang" albo "język potoczny"? Chcieliście tym hate'em pokazać jakimi to zajebistymi filologami jesteście? Taka durna napinka to nic innego jak zwykłe troll'owanie. Żałośni jesteście.
Nie wiem, przecież jestem głupi.
farenc napisał/a:
Przestańcie się kurwa czepiać o jakieś głupoty! Użył tego, a nie innego słowa i doskonale zrozumieliście co miał na myśli. Słyszeliście kiedyś o słowach "slang" albo "język potoczny"? Chcieliście tym hate'em pokazać jakimi to zajebistymi filologami jesteście? Taka durna napinka to nic innego jak zwykłe troll'owanie. Żałośni jesteście.
Zalosna to jest twoja proba znalezienia usprawiedliwienia dla tej chujni.
nie liczy się, bo nie odrzucił -.-
Czyżby Brisbane ?
omg... Wszyscy się śmieją że koleś wpadł do wody co za chamy!
Nie ogarniam tylko tego Fleta z Frisbee na początku...
Nie ogarniam tylko tego Fleta z Frisbee na początku...
Apel do wszystkich zasranych filologów Internetu.
Wbijcie to sobie wreszcie do tych zjebanych głów, że 'epicki' oraz 'epic' mają ten sam źródłosłów w łacińskim 'epicus' i greckim 'epikos'. Toteż znaczenie odnoszące do gatunku literackiego, jak i znaczenie "of heroic or impressive proportions" wywodzi się z tego samego źródła. Dlaczego więc, kurwa, nie miałoby być to uzasadnione w języku polskim? Jakby za każdym razem gdy tworzy się kalka językowa w języku polskim stado baranów beczało, że jak to tak, bo profesor miodek powiedział, że to nie może tak być, to nie mielibyśmy połowy języka polskiego. Samo to, że ludzie tego z powodzeniem używają jest wystarczającą legitymacją takiego znaczenia owego słowa.
Wbijcie to sobie wreszcie do tych zjebanych głów, że 'epicki' oraz 'epic' mają ten sam źródłosłów w łacińskim 'epicus' i greckim 'epikos'. Toteż znaczenie odnoszące do gatunku literackiego, jak i znaczenie "of heroic or impressive proportions" wywodzi się z tego samego źródła. Dlaczego więc, kurwa, nie miałoby być to uzasadnione w języku polskim? Jakby za każdym razem gdy tworzy się kalka językowa w języku polskim stado baranów beczało, że jak to tak, bo profesor miodek powiedział, że to nie może tak być, to nie mielibyśmy połowy języka polskiego. Samo to, że ludzie tego z powodzeniem używają jest wystarczającą legitymacją takiego znaczenia owego słowa.
kurtz333, O to właśnie chodzi. Jak nie da się nauczyć ludzi poprawnej polszczyzny to przyjmuje się ich wersje języka jako "dopuszczalną". Kurwa, to jest jakieś pojebane. Ludzie mówią przyszłem zamiast przyszedłem i kurwa niedługo obie formy będą poprawne. O ile już nie są. Jebnij się w ten pusty łeb zamiast kopiować wikipedię. Wychodzisz z założenia, że jeśli kłamstwo powtórzy wystarczająca liczba ludzi to staje się ono prawdą? Co za typ, ja pierdolę.
kurwa jaka napinka...wszyscy w dupe lepsi detalisci...a zobaczyl ktokolwiek ze chwytacz,lapacz czy tez jak wyczytalem szambonurek jest leworeczny/?? pierdole wyjasnianki i chuje moje temu podobne...liczy sie filmik...to jego komentujcie profesorzy filologii czy raczej kurwa filozofii zamast skupiac sie na genezie uzytego w opisie slowa czy dopierdalac wrzucajacemu ze dal lepszy filmik od Waszych.Sorry bo wiem ze taraz to na mnie bedzie najazd...mowie co mysle i co niestety kurwa widac....zawisc:(
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów