📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
e tam epicki dziś w podobny sposób zwiało mi czapkę z czachy wykonałem podobny skok
epicki to jest gatunek literacki.w angielskim epic ma więcej znaczeń.
SlawciuNevin napisał/a:
chce ci się takie gown.. robić ? to wo gule nie jest godne uwagi poćwicz na paint
Specjalnie tak napisałem żebyście mogli srać z dupy. Chciałem zobaczyć ilu napinaczy się odezwie. Jest 3
Wez proszę nie rób scen tylko przyjmij krytykę z godnością. Napisałeś tak jak większość gimnazjalistów by napisała. Spoko. Ale na przyszłość już będziesz mądrzejszy o ta wiedzę. A tłumaczenie ze specjalnie tak napisałeś jest dziecinne. To tak jakbyś powiedział "specjalnie się zeszczałem w gacie po pijaku żebyście mieli się z czego śmiać"
Wez proszę nie rób scen tylko przyjmij krytykę z godnością. Napisałeś tak jak większość gimnazjalistów by napisała. Spoko. Ale na przyszłość już będziesz mądrzejszy o ta wiedzę. A tłumaczenie ze specjalnie tak napisałeś jest dziecinne. To tak jakbyś powiedział "specjalnie się zeszczałem w gacie po pijaku żebyście mieli się z czego śmiać"
@xiontZ tę* wiedzę
...myślałem że go chociaż wciągnie pod motorówkę i trochę przemieli :|
ja też dzisiaj złapałem tak frizsee a potem kierowca bił brawo przez trzy przystanki a tak w ogóle to w 1:06 słychać strzały
Bendar napisał/a:
Specjalnie tak napisałem żebyście mogli srać z dupy. Chciałem zobaczyć ilu napinaczy się odezwie. Jest 3
Ja to osikam z cewki , ale możesz uznać za napinkę .
Dołączam do napinaczy.
Żaden kurwa EPICKI. To już słowa "zajebisty" nie używacie?! Za moich czasów nie zapożyczało się angielskich słów na taką skalę i tak nieudolnie.
Żaden kurwa EPICKI. To już słowa "zajebisty" nie używacie?! Za moich czasów nie zapożyczało się angielskich słów na taką skalę i tak nieudolnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów