📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
KipiMleko napisał/a:
6.26 koles mowi ze pisze recenzje gier a nie doktorat.
Uszy masz w miodzie ? Czy specjalnie idiotę udajesz ?
Przepraszam nie uslyszalem. Dlatego ze doktorat nie brzmial tak jak powinien, typek zjdal litery zwracam honor.
prosze o link do kanalu na yt lub cos
przesłuchałem. nasram na Twoje wirtualne piwo
AC3 jest najbardziej chujową częścią ze wszystkich. Kiedy przy KAŻDEJ częsci się ZAJEBIŚCIE bawiłem, trójkę przechodziłem sam tak naprawdę nie wiem czemu, chyba z sentymentu. Główną fabułę przelazłem bez ani jednej misji z abordażem, wiochą, a nawet nie wiem o co biega z tymi karawanami, na podstawowym plastikowym toporku i pistoleciku. Szesnastokrotne powtarzanie misji ze śledzeniem jakiegoś typa i ciągle resetowanie konsoli, bo pan Connor nie może wyleźć z 20-sto centymetrowej dziury, albo wtopił się w ścianę były mistrzostwem. Ta część jest nawet gorsza od jedynki, bo chociaż jedynka była schematyczna i liniowa ( tak, wbrew pozorom ), to cały czas siedziałeś z bananem na ryju. A tutaj tylko przysypiasz i ciśniesz na siłę, żeby nie zmarnować tych swoich 2 stów.
Też miałem ten błąd z gościem walczącym z drzwiami, siedziałem załamany przed tą grą i się śmiałem, bo nic innego zrobić nie mogłem...
Zgadzam się, Trójka w ogóle mnie odepchnęła od cudnej dwójki i Brotherhood. Ogólnie mistrzowski hejt, utożsamiam się z każdym ich słowem...
Ależ pierdolenie. Co prawda z niektórymi rzeczami się zgadzam, ale jeśli gościu nie zrozumiał systemu handlu, to serio nie jest zbyt kumaty albo w gierkę pograł godzinę i wyłączył, po czym stworzył zajebistą "recenzję". Niemniej wg mnie to najbardziej zabugowana, wkurwiająca i nudna gra roku. Z tym lataniem po mapie w te i we wte ma rację, jeśli ktoś robi 100% trofeów to wie o czym mowa. Co do tego, że jedynka była chujowa to się nie zgodzę, bo była to nowość i świeżość na rynku, sequele w zasadzie niewiele zmieniły.
- Yoda
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów