📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Dam piwo temu kto to całe odsłucha.
Typ hejtuje nowego Asasina. 13 minut piękna
gdzieś ci minuta spierdoliła
gdzieś ci minuta spierdoliła
Obejrzałem I nadal stwierdzam, że AC 3 to jedna z lepszych gier tamtego roku. A twórca jest debilem i zapewne zatrzymał się na Minekrawcie :wypierdalaj:
@Eresol
Nic konkretnego. W sumie to pierwsza minuta ukazuje cały przekrój tego materiału.
Nic konkretnego. W sumie to pierwsza minuta ukazuje cały przekrój tego materiału.
Rad00,Niestety jestes chujowy ty wypierdalaj,najgorsze gowno ac3.
W 6:26 typ twierdzi, że robi doktorat. Co się stało z tym społeczeństwem, że teraz doktorat robi człowiek, który się nawet porządnie wypowiedzieć nie potrafi...
Ten bełkot bardziej przypomina odgłosem wylewane pomyje niż wypowiedź.
Z czyjego to kanału jest? Mnie sie podoba (wiem, malo sadolowe, ale mnie to pierdzieli )
Prawda, AC3 jest chujowy, wkurwiające są żebrzące dzieci których nie można zabić, ogrom "błendów", fabuła cieńka i nudna, okres chujowy (najbardziej chujowy konflikt w dziejach), no i ta pojebana narracja, w której nie ma ciągłości, prawda historyczna jest rozrzedzona do potęgi, a postacie historyczne są słabe jak brytyjska wódka...
Najbardziej mnie zirytowała nieciągłość: walczysz w jednej misji z czerwonymi kubrakami o wolność, a nagle idziesz zbierać piórka -_-
Najbardziej mnie zirytowała nieciągłość: walczysz w jednej misji z czerwonymi kubrakami o wolność, a nagle idziesz zbierać piórka -_-
gimbusy ????
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów