Dziwię się tylko dlaczego tak mało dostaliśmy w plecy? Wszystkie te akcje są z jednego spotkania, a mogłem wrzucić o kilkanaście więcej podobnych faili (brakło muzyki)..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
@up racja, nie starałem się biegac za piłką, w sumie to chyba spałem wtedy.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Bo za przegrany mecz powinni pilkarze placic kary Gwiazdeczki na pokaz zamiast grac sercem za nasz kraj Zenada takich pilkarzy prezesow i trenerow powinni wyje.. na zbity pysk zlodzieje
Kurwa ilu trenerów i taktyków tu mamy,niesamowite.Może jakąś grupę utworzycie i zaczniecie nam puchary zdobywać?
Żenujące, ale i tak prawie każdy polak jara się piłką nożną, a reprezentacje mamy taką że nikt się na temat piłki nożnej w kraju nie powinien odzywać. Siatkówka powinna być sportem narodowym, bo przynajmniej w tym jesteśmy dobrzy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów