Dziwię się tylko dlaczego tak mało dostaliśmy w plecy? Wszystkie te akcje są z jednego spotkania, a mogłem wrzucić o kilkanaście więcej podobnych faili (brakło muzyki)..
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
oka nie wyjmiesz ! są słabi i chuj ! lepiej jakby pracowali w McDonald
Boli to, że mecz trwa 90 minut, a z tego można w 5-6 minutowym filmiku zrobić miks wpadek.. Mi już muzyki i czasu nie starczyło ;d
Jak zremisowaliśmy z Anglią? Porażka ta gra..
Jak zremisowaliśmy z Anglią? Porażka ta gra..
jaki hit kurwa
no kibice !!! drzyjcie ryja "Polska !!! Polska !!!"
jak patrze na te ich ryje ^^ tych frajerów co zapłacili za bilety ^^ bezcenne... ilu debili żyje w tym Ciemnogrodzie ^^
jak patrze na te ich ryje ^^ tych frajerów co zapłacili za bilety ^^ bezcenne... ilu debili żyje w tym Ciemnogrodzie ^^
Nie powiem, że gram lepiej na orliku itp. Bo tak pewnie nie jest. Ale mi za to tyle nie płacą. Nie nazywam siebie profesjonalistą, nie reprezentuję Ojczyzny na arenie międzynarodowej, nie wychodzę na stadion pełen kibiców , którzy zapłacili dużo za bilety z godłem na piersi kłamiąc w żywe oczy, że umiem grać. Teraz mi powiedzcie jak oni to robią i jeszcze im kurwa nie wstyd...
Do pieca!
Do pieca!
Masz pifko za "Do pieca!" ziom
Faulów na naszych patałachach failami bym nie nazwał, ani nawet gołego tyłka Koseckiego, ale cała reszta bardzo dobrze wychwycona.
Zdzierżyłem porażkę po masakrycznym meczu z Czechami na euro, zdzierżyłem masakryczny towarzyski mecz z Estonią, czy wpierdol od Urugwaju, ale tego co oni odjebali z Ukrainą nie zdzierżę i pierdolę tą reprezentację póki 3\4 składu nie będzie nowe(czyli na dobre parę lat), kibice powinni im pokazać co o tym myślą i zbojkotować mecz z San Marino, żeby sobie pograli przy pustych trybunach, bo tylko na to zasługują.
Zdzierżyłem porażkę po masakrycznym meczu z Czechami na euro, zdzierżyłem masakryczny towarzyski mecz z Estonią, czy wpierdol od Urugwaju, ale tego co oni odjebali z Ukrainą nie zdzierżę i pierdolę tą reprezentację póki 3\4 składu nie będzie nowe(czyli na dobre parę lat), kibice powinni im pokazać co o tym myślą i zbojkotować mecz z San Marino, żeby sobie pograli przy pustych trybunach, bo tylko na to zasługują.
Ech od Mundialu 2002 człowiek się wiecznie oszukuje że w końcu będzie inaczej, a kończy się jak zwykle...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów