Czy nowa Kia nadaję się na wzmacniacz gitarowy? Rockowy dziadzio chyba jest zadowolony
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
I tak powinny wyglądać programy motoryzacyjne. A nie pierdolenie w automaniaku ile litrów ma bagażnik danego auta.
pewnie to najtańszy wzmacniacz pod jaki się Clapton podpiął.
Zawsze na początku Ramoneski są nowe chińczyki w procesie produkcji nie mogą założyć ich na własne grzbiety
Polecam cały odcinek. Sprawdzali czy John McClane będzie potrafił obsługiwać klakson nowego Ceed'a. Matt LeBlanc testował stare i nowe auto na torze. Natomiast Clarkson i May grali tymi autami w rugby (futbol amerykański grany przez mężczyzn).
Rockowy dziadzio? To Eric Clapton. Ta żywa legenda przeruchała więcej panienek niż ty w życiu zobaczysz na oczy
Niby dziadzio Slowhand, ale ciągle daje radę. Takie pytanie: co to za riff Eric gra na końcu? Za cholerę nie mogę sobie przypomnieć z jakiego to kawałka.
Tutaj koleś bodajże z Hiszpanii testuje Vox Amplug AC30 w samochodzie. Ogladać od 2:28.
A wygląda to tak:
Tutaj koleś bodajże z Hiszpanii testuje Vox Amplug AC30 w samochodzie. Ogladać od 2:28.
A wygląda to tak:
@LetsDrum
Dzięki wielkie. Trochę wstyd że nie mogłem sobie przypomnieć, bo to klasyk jednak.
Dzięki wielkie. Trochę wstyd że nie mogłem sobie przypomnieć, bo to klasyk jednak.
Nie przeczę, że to legenda.
Ba, uwielbiam jego piosenki. Uważam go za najlepszego gitarzystę wszechczasów.
Co nie zmienia faktu, że postarzał się i to bardzo.
Nie przeczę, że to legenda.
Ba, uwielbiam jego piosenki. Uważam go za najlepszego gitarzystę wszechczasów.
Co nie zmienia faktu, że postarzał się i to bardzo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów