PS. Prowadzący nie odpowiada za najbardziej pedalską fryzurę w historii tego programu ^^
PS. Prowadzący nie odpowiada za najbardziej pedalską fryzurę w historii tego programu ^^
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co do Che był niesamowitą postacią. Oczywiście większość ciemnoty na sadolu powie, że był komuchem ale co oni mogą wiedzieć
a teraz jeszcze el polako dojebal go na koszulke.Gural komercyjne gowno.nie to co DGE
Kurwa, gdzie ty tam widzisz Che, skoro to jest ryj Gurala.
Dzisiaj juz nikt nie powie o zaletach komuny, faszyzmu (...)
O czym? Są takowe?
ba o mordach Rosjan przez Polaków czy bombardowaniu dywanowym aliantów na niemieckie miasta nikt nie wspomni (...)
Naloty dywanowe były wymierzone przede wszystkim w fabryki, po prostu nie istniała wtedy broń na tyle precyzyjna, żeby trafić tylko w fabrykę. Pierwsze pociski kierowane laserowo zostały użyte w 1964 bodajże w Wietnamie. Jakiekolwiek naloty terroryzujące były tylko odpowiedzią na to, co robili Niemcy. Co się zaś tyczy mordów Polaków, to po prostu kwestia skali. Podczas wojny polsko-bolszewickiej to bło na porządku dziennym - cóż uroki wojny.
(...) z jednego reżimu przeszliśmy w kolejny w którym o innych systemach mówi się ze morderczy czy krwawy. (...)
Jeśli nie jesteś w stanie ocenić tego, który jest lepszy dla ludzi, to niestety muszę stwierdzić, że się słabo przygotowałeś do dyskusji. To, że Stalin wymordował kilkadziesiąt milionów ludzi jest faktem. To, że Hitler i Guevara zrobili to samo, jest faktem. To, że teraz się tego nie robi tak samo-są inne problemy, owszem.
Jeszcze tym wszystkim kurwa obrońcom komunizmu podsyłam mój komentarz do tego, co w tym waszym zasranym rajskim systemie nie działa: klik
@jasiek.kulaga nie chciałbyś kurwa w komunie żyć. A jak chcesz, to one way ticket to north korea...
Kurwa, 19 letni, wychowany w "komunie" znawca tematyki.....
@jasiek.kulaga nie chciałbyś kurwa w komunie żyć. A jak chcesz, to one way ticket to north korea...
Jesteśmy kurwa w Polsce, więc pisz po Polsku.
Czy nie lepiej brzmi: ''bilet w jedną stronę do Korei Północnej''?
Nauczył się kilku słów w obcym języku i teraz szpanuje.
Co do Che to gdzie drwal rąbie tam trociny lecą... książkę wpierw poczytajcie.
O czym? Są takowe?
Każdy miał pracę, pieniądze (za które nie było co kupić zresztą ), młodzi musieli chodzić do wojska zamiast opieprzać się czy robić coś co robi dzisiejsza bezrobotna młodzież - imprezy, alkohole... Inny poziom kultury. No i jedna władza - patrz Piłsudski (który też ma krew na rękach ale ludziom żyło się dobrze.
Naloty dywanowe były wymierzone przede wszystkim w fabryki, po prostu nie istniała wtedy broń na tyle precyzyjna, żeby trafić tylko w fabrykę. Pierwsze pociski kierowane laserowo zostały użyte w 1964 bodajże w Wietnamie. Jakiekolwiek naloty terroryzujące były tylko odpowiedzią na to, co robili Niemcy. Co się zaś tyczy mordów Polaków, to po prostu kwestia skali. Podczas wojny polsko-bolszewickiej to bło na porządku dziennym - cóż uroki wojny.
Uważasz że Tokio, Drezno, Lubeka czy Kolonia to były miasta przemysłowe? kontynuujesz propagandę która mija się z prawdą. W jednym takim nalocie ginęło więcej ludzi niż po zrzuceniu bomb atomowych, tylko w tym przypadku to nie była sekunda tylko istna męczarnia. Uważasz że to odwet? Za jaką cenę?!
Co do morderstw wykonanych przez polaków - Katyń to symbol tego co wykonaliśmy na więźniach z wojny bolszewickiej. Po prawdzie to zdanie nie da mi sporej sympatii, ale mówię jak jest. Trzeba patrzeć na życie i obecny system przez palce...
Jeśli nie jesteś w stanie ocenić tego, który jest lepszy dla ludzi, to niestety muszę stwierdzić, że się słabo przygotowałeś do dyskusji. To, że Stalin wymordował kilkadziesiąt milionów ludzi jest faktem. To, że Hitler i Guevara zrobili to samo, jest faktem. To, że teraz się tego nie robi tak samo-są inne problemy, owszem.
Wymordowali to fakt. Hameryka i inne kraje też mordowały i dalej mordują, ale powiedz, czy mieszkając w ZSRR miałbyś pojęcie że właśnie tutaj zginęło kilkadziesiąt milionów ludzi? Nie, dopóki demokracja nie upadnie to też się nie dowiemy
Jeszcze tym wszystkim kurwa obrońcom komunizmu podsyłam mój komentarz do tego, co w tym waszym zasranym rajskim systemie nie działa: klik
Nie lubię komunizmu czy faszyzmu (chodź nad tą formą władzy można spekulować, w końcu za Piłsudkiego nie było źle [żeby nie było że mówię że Pił. był faszystą, po prostu miał dobry system władzy] ) ale gloryfikowanie USA czy w ogóle dzisiajszego systemu to głupota totalna i polecam wrócić do źródeł i popytać starszych ludzi o ile macie taką możliwość. Z nowych książek takich rzeczy się nie dowiecie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów