PS. Prowadzący nie odpowiada za najbardziej pedalską fryzurę w historii tego programu ^^
PS. Prowadzący nie odpowiada za najbardziej pedalską fryzurę w historii tego programu ^^
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@jasiek.kulaga nie chciałbyś kurwa w komunie żyć. A jak chcesz, to one way ticket to north korea...
Północna Korea to przykład skrajnego fanatyzmu i kultu jednostki. To, że w mediach nazywają ten kraj komunistycznym to zabieg psychologiczny mający na celu nastawienie właśnie takich ludzi jak Ty, co czerpią wiedzę tylko z TV żeby myśleli komunizm=zło lub komunizm=Korea.
Jeśli studiowałbyś trochę historię i politykę to wiedziałbyś, że komunizm z ideologii jest najlepszym ustrojem politycznym dla człowieka - każdy człowiek jest taki sam, wszyscy pracują dla wszystkich i każdy ma mieć po równo. Streszczając.
A to, że sama ideologia komunizmu została przez ludzi jak wiemy z historii źle zinterpretowana, źle wprowadzona to już inna bajka.
Dowiedz się najpierw co znaczy słowo komunizm, idea w czystej postaci a co oznacza komunizm spaprany przez ludzi - to dwie osobne rzeczy.
Ale z TV tego się nie dowiesz, książek to raczej nie czytasz, więc pozostań utwierdzony w swoim, tfu, nie swoim nawet, tylko wpojonym Ci do pustej głowy systemie wartości.
@jasiek.kulaga nie chciałbyś kurwa w komunie żyć. A jak chcesz, to one way ticket to north korea...
W Korei jest gówno a nie komunizm.
Każdy miał pracę
Żaden plus, jeśli nie trzeba było się o nią starać.
młodzi musieli chodzić do wojska zamiast opieprzać się czy robić coś co robi dzisiejsza bezrobotna młodzież - imprezy, alkohole... Inny poziom kultury.
To co ktoś robi ze swoim życiem, to wyłącznie jego sprawa-chce prowadzić tryb życia, dzięki któremu nic nie osiągnie-trudno jego wybór. Socjalizm zabija w ludziach przedsiębiorczość, chęć wybicia się, czy indywidualizm a to takie osoby najbardziej pchają ten świat naprzód.
No i jedna władza - patrz Piłsudski (który też ma krew na rękach ale ludziom żyło się dobrze.
To, że demokracja ma w chuj wad, to się zgodzę. Za Piłsudskiego ktoś musiał złapać ludzi za mordę, także tutaj zgoda.
Uważasz że Tokio, Drezno, Lubeka czy Kolonia to były miasta przemysłowe? (...) Uważasz że to odwet? Za jaką cenę?!
No niekoniecznie (chociaż w Kolonii chyba były produkowane jakieś materiały strategiczne, nie jestem pewien), ale zagłębia Ruhry, czy Saary i owszem. Tak, uważam to za odwet za adekwatną cenę. To nie alianci pierwsi zaczęli strzelać do cywili (pomijając to, że alianccy żołnierze dopuszczali się przestępstw).
Co do morderstw wykonanych przez polaków - Katyń to symbol tego co wykonaliśmy na więźniach z wojny bolszewickiej. Po prawdzie to zdanie nie da mi sporej sympatii, ale mówię jak jest. Trzeba patrzeć na życie i obecny system przez palce...
No cóż-"uroki" wojny. Nic nie jest tam czarne, ani białe, wszystko jest czerwone, trzeba mieć to na względzie.
Wymordowali to fakt. Hameryka i inne kraje też mordowały i dalej mordują, ale powiedz, czy mieszkając w ZSRR miałbyś pojęcie że właśnie tutaj zginęło kilkadziesiąt milionów ludzi? Nie, dopóki demokracja nie upadnie to też się nie dowiemy
Ameryka wpiernicza się wszędzie, gdzie ich nie chcą i płacą za to odpowiednią cenę. Nie wiem, po chuj siedzieliśmy w Iraku, po chuj USA pomagają rebeliantom. Jak do tej pory obracało się to przeciwko nim i nie mogą wyciągnąć z tego wniosków.
gloryfikowanie USA czy w ogóle dzisiajszego systemu to głupota totalna i polecam wrócić do źródeł i popytać starszych ludzi o ile macie taką możliwość. Z nowych książek takich rzeczy się nie dowiecie
To USA, które mamy dzisiaj nie ma nic wspólnego z tym, które brałbym za wzór idei wolnościowych. Pytałem kilku osób, jak to wyglądało, i bliższych takich jak mama i dalszych, przez wywiady (takie jak prof. Gwiazdowski). Czytałem Sołżenicyna, Orwella, zabieram się za Bastiata.
Że co? jakie zniewalanie narodów? To, że Gates jest bogaty i zapewnia zatrudnienie, to oznaka zniewolenia?A dodając demokracja jest najgorszym ustrojem - z założenia ma dzielić naród na klasy bogatą, średnią i biedną by napędzać kapitalistyczny rynek i zniewalać narody.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów