📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
I to jest właśnie właściwe zachowanie funkcjonariuszy. Pomoc człowiekowi w potrzebie
Peonów nie będę im pisał, ale ta służba w ostatnich latach mega na plus się zmieniła na plus. To już nie ci sami byli milicjanci z jakimś napompowanym ego jakich pewnie każdy jako nastolatek miał okazję spotkać w latach 90 i dwutysięcznych a wykształceni i obyci profesjonaliści. I uwierzcie że jako, że dorabiam handlując w weekendy po warszawskich parkach mam z policjantami do czynienia dość często . A że patusy z Bytomia rodem z tatuażami CHWDP na czole zaczynają na start pyskować to czasem nerwy puszczą każdemu i pała idzie w tany...
Kurwa do jakich czasów to doszło w Polsce, że ludzie wzruszają się zwykła policyjną robotą, która jest po prostu standardem na zachodzie. U nas policja, która pomaga to takie wydarzenie, że tydzień o tym mówią we wszystkich wiadomościach.
Zazwyczaj tylko wszystkich wkurwiają swoją bezradnością i złośliwością.
A wszyscy sobie w samochodach myśleli co to za kutas za policją się wpierdala
@up
jechał na awaryjnych chyba, więc co mądrzejsi pewnie się kapnęli, że coś jest na rzeczy
jechał na awaryjnych chyba, więc co mądrzejsi pewnie się kapnęli, że coś jest na rzeczy
Wszystko dobrze, ale ta akcja na łuku w prawo na trzeciego z tirem typ nie pomyślał...policja się zmieściła, a TIR dalej jechał i ledwo się zmieścił, mogła być tragedia.
Analaxus nie pierdol, tak jakby ten "zachod" byl w czyms lepszy
Tam od lewackiej milicji dostalbys wpierdol predzej niz u nas
Tam od lewackiej milicji dostalbys wpierdol predzej niz u nas
powinni dać dodatkowy czerwony sygnał, a w mediach nagłośnić sprawę, że jak Policja jedzie na niebieskim i czerwonym (kolumna), a za Policją jedzie jeden samochód cywilny to znaczy jakaś awaryjna sytuacja tego typu.
Brawooo panowie Policjanci!!!!!!
Abraxus napisał/a:
Częściowo się zgadzam, ale nierzadko ta bezradność jest spowodowana odgórnymi wymogami. Na przykład moja matka ma przepuklinę kręgosłupa i musiała zapierdalać na zastrzyki w weekend. Zapierdala od lekarza do lekarza, a to brakuje pieczątki przychodni, a to lekarz nie wpisał daty zastrzyku itd. itd. Ci z góry srają na wszystkich a taki policjant jest na samym końcu łańcucha. Oczywiście nie mówię tu o zomowcach i innych parchach tylko o zwykłym człowieku który tak samo jak inni je i sra i nie lubi jak mu się utrudnia na każdym kroku.
A nie mogli po protu wziąć dzieciaka z matką do radiowozu i pogonić do szpitala? tam już kto pisał że z tą ciężarówką to prawie czołowka szła
Szacunek Panowie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów