Rok 2000. VHS Podczas nagrywania ślubu rowerzysta zapatrzył się na radiowóz przewracając się na koncu chodnika Po 20 latach postanowiłem podzielić sie tym z wami
Rok 2000. VHS Podczas nagrywania ślubu rowerzysta zapatrzył się na radiowóz przewracając się na koncu chodnika Po 20 latach postanowiłem podzielić sie tym z wami
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
dodam jeszcze, że w tych zjebanych czasach ludzie potrafili się popłakać jak wygrali komplet kurwa garnków
Ale to z drugiej strony było piękne, że ludziom garnki wystarczyły do szczęścia albo odkurzacz
przez ten komentarz aż oglądnąłem sobie to na YT i tak po chwili oglądania, tych nagród, tej publiczności siedzącej w turecki swetrach i czasach gdzie to się oglądało na ruskim telewizorze Tauras to mi się przypomniało jakie to były zjebane czasy że aż mi się odechciało dalej to oglądać, dobrze że minął już ten jebany po PRLowski okres, fiaty maluchy, polonezy i inne zjebane ikony tamtych czasów i szczerze podziwiam jak teraz małolaci kupują sobie dużego fiaciora za 30k i jarają się tym psującym nadsterownym gównem którego nie chciał bym za darmo ani nic z tamtych czasów
dodam jeszcze, że w tych zjebanych czasach ludzie potrafili się popłakać jak wygrali komplet kurwa garnków
Oj tam, oj tam. Sam byś się dał pokroić za gumę Turbo. Jako, że jestem trochę starszy i pamiętam schyłek komuny, to lata 90 sobie chwalę właśnie za to, że niewiele było potrzeba do szczęścia. Dla mnie, dla odmiany dzisiejsze czasy są gówniane. Czasy spierdolenia umysłowego i jednorazówek na kredyt.
Stare VHS miały swój niepowtarzalny urok
Szczególnie, gdy czytał Tomasz Knapik .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów