Rok 2000. VHS Podczas nagrywania ślubu rowerzysta zapatrzył się na radiowóz przewracając się na koncu chodnika Po 20 latach postanowiłem podzielić sie tym z wami
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Rok 2000. VHS Podczas nagrywania ślubu rowerzysta zapatrzył się na radiowóz przewracając się na koncu chodnika Po 20 latach postanowiłem podzielić sie tym z wami
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czekałeś na przedawnienie za nieudzielenie pierwszej pomocy
Zjebałeś z tym filmem. 20 lat temu w Śmiechu Warte dostałbyś sokowirówkę albo komplet sztućców a tu zaledwie kilkadziesiąt wirtualnych browarów
Zjebałeś z tym filmem. 20 lat temu w Śmiechu Warte dostałbyś sokowirówkę albo komplet sztućców a tu zaledwie kilkadziesiąt wirtualnych browarów
przez ten komentarz aż oglądnąłem sobie to na YT i tak po chwili oglądania, tych nagród, tej publiczności siedzącej w turecki swetrach i czasach gdzie to się oglądało na ruskim telewizorze Tauras to mi się przypomniało jakie to były zjebane czasy że aż mi się odechciało dalej to oglądać, dobrze że minął już ten jebany po PRLowski okres, fiaty maluchy, polonezy i inne zjebane ikony tamtych czasów i szczerze podziwiam jak teraz małolaci kupują sobie dużego fiaciora za 30k i jarają się tym psującym nadsterownym gównem którego nie chciał bym za darmo ani nic z tamtych czasów
dodam jeszcze, że w tych zjebanych czasach ludzie potrafili się popłakać jak wygrali komplet kurwa garnków
Maraza7.1 napisał/a:
A czasem do Drozdy tego nie wysłał?
Nigdzie tegio nie wstawiałem. Nikt tego wcześniej nie widział. dzisiaj opublikowałem dopiero. Tutaj i na yt
mich7373 napisał/a:
Nigdzie tegio nie wstawiałem. Nikt tego wcześniej nie widział. dzisiaj opublikowałem dopiero. Tutaj i na yt
Czujemy sie zaszczyceni powiewem swieżości, jaki nam zaserwowałeś. Jeśli ta strona potrzebowała jakiegoś wstrząsu, to twój materiał takowym jest na pewno.
mich7373 napisał/a:
Po 20 latach postanowiłem podzielić sie tym z wami
Czekałeś, aż wszyscy na wsi zapomną jak to się srogo wypierdoliłeś i sobie głupiego ryja rozwaliłeś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów