18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
E.T. (Cover) Katy Perry
kosikos • 2011-12-22, 11:47
Autorka wybrała idealnie utwór do coveru. Czyżby się z nim utożsamiała? Piękny głos, piękna dziewczyna... Z resztą zobaczcie sami.
Zgłoś
V................7 2012-01-13, 23:14 1
milewski napisał/a:

ten kolczyk w języku dodaje jej tyle uroku ... -,-

to nie kolczyk tylko kawałek haka na którym poławiacze rekinów wieszają przynente
Zgłoś
PanKupa 2012-11-08, 16:55 23
Ponieważ niedawno była moda na te wszystkie śmieszne covery srangbang stajlów i kol mi mejbi, dodaje cover wykonany przez wieloryba, śpiewa Because of You kogoś tam.

A tak, zapomniałem dodać, zalecam aby ściszyć dzwięk bo wieloryb nadaje na innych falach dzwiękowych

Zgłoś
b................� 2012-11-08, 17:02 1
Z tyłu wierci się jej przekąska
Zgłoś
ilves 2012-11-08, 17:12
Boże, myślałam, że chce mnie zjeść D: Ciekawe czy widzi cokolwiek spomiędzy tych fałd na oczach

Całujcie mnie wszyscy w dupę. :3

youtube.com/watch?v=m00udFijVf0
Zgłoś
Breakdrowser 2012-11-08, 17:13 1
Zgłoś
Ivo 2012-11-08, 17:24 1
dawać harpun !!!
Zgłoś
Artos 2012-11-08, 17:56
Na harda z tym. Jak dla mnie za mocne.
Zgłoś
MauMauMaurycy 2012-11-08, 18:57
Czuje się umysłowo zgwałcony
Zgłoś
R................Q 2012-11-08, 19:05 34
Zgłoś
pjetja 2012-11-08, 19:35
głowa byłego chłopaka po ostatnim całowaniu przyczepiła jej sie do jezyka
Zgłoś
Mrzygłód 2012-11-08, 21:27
Ciekawe czy ma jakiegos posuwacza?
a tak btw pięknie spiewa...

"Gdy świat przestanie się zbroić a w wojsku zabraknie etatów oddamy broń na złom a trepów do domów wariatów"
Zgłoś
Jad Kiełbasiany 2012-11-08, 21:27 2
Zabijcie to, bo się męczy...

Jaranie się lewactwem to pedalstwo, a palikmiot i tusek to ciota i chuj!
Zgłoś
Qunda 2012-11-08, 21:30 2
za wieloryba-y zawsze piwko a to chyba cover Kelly Clarkson - beaucase off you czy jako tak.
Zgłoś
BishopV 2012-11-08, 22:07
Ja pierdole.
Zgłoś
kaziolord 2012-11-09, 9:13
człowiek kciuk
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów