Autorka wybrała idealnie utwór do coveru. Czyżby się z nim utożsamiała? Piękny głos, piękna dziewczyna... Z resztą zobaczcie sami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Sadło przesłania jej logiczne myślenie.
Masakra ona ma już nawet spasione powieki i to tak bardzo, że nie jest w stanie ich udźwignąć.
bo śpiewać każdy może.......
Dla mnie nie jest to już nawet śmieszne. Co kieruje ludźmi, żeby świadomie dopuścić się kalectwa? No i jeszcze zero, no kurwa NIC samokrytyki. Bo co? do trzeba zaakceptować się takim jakim się jest? Gówno prawda.
Można taką osobę napierdalać, podtapiać i grozić a i tak pójdzie do Mc'a wpierdolić Mc zestaw. Oczywiście powiększony ale za to z dietetyczną colą, żeby uspokoić sumienie
Można taką osobę napierdalać, podtapiać i grozić a i tak pójdzie do Mc'a wpierdolić Mc zestaw. Oczywiście powiększony ale za to z dietetyczną colą, żeby uspokoić sumienie
Tak się zastanawiam gdzie ten "wieloryb" ma uzębienie...
B4rt napisał/a:
Ponieważ niedawno była moda na te wszystkie śmieszne covery srangbang stajlów i kol mi mejbi, dodaje cover wykonany przez wieloryba, śpiewa Because of You kogoś tam.
A tak, zapomniałem dodać, zalecam aby ściszyć dzwięk bo wieloryb nadaje na innych falach dzwiękowych
stary, masz u mnie browar za opis
W komentarzach pod każdą jej wrzutą aż roi się od oburzonych Amerykanów, którzy najchętniej by ją zjedli (hehehe) za życie na koszt państwa. Cała ta rodzina nie robi nic - wszyscy tak otyli, że ledwo chodzą, a sam wieloryb pierwszoplanowy już nie wstaje. Produkują tylko filmiki z jakiejś zapuszczonej nory, chwaląc się tym, co dostali z socjala. Jest jeden filmik, dość długi, na którym ta gruba pokazuje, jakie ciuchy dostała z pomocy. Polecam, w ramach poszerzania horyzontów.
W komentarzach pod każdą jej wrzutą aż roi się od oburzonych Amerykanów, którzy najchętniej by ją zjedli (hehehe) za życie na koszt państwa. Cała ta rodzina nie robi nic - wszyscy tak otyli, że ledwo chodzą, a sam wieloryb pierwszoplanowy już nie wstaje. Produkują tylko filmiki z jakiejś zapuszczonej nory, chwaląc się tym, co dostali z socjala. Jest jeden filmik, dość długi, na którym ta gruba pokazuje, jakie ciuchy dostała z pomocy. Polecam, w ramach poszerzania horyzontów.
Jebać harpun...
Dawaj artylerię!
dobre tagi: gruba :: wieloryb :: gówno :: cover :: nie oglądać :: syf na ryju
Gruba świnia? przecież to obraza nawet najgrubszej maciory w chlewie.
BulaKG napisał/a:
dla mnie bomba
Przyznaj się, lubisz takie.
ale zawsze kiedy widzę takich "pełnotłuszczowych amerykanów" to nie mogę się nadziwić jak to jest możliwe żeby tak się upaść mając tak malutki otwór gębowy ???
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów