18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
E.T. (Cover) Katy Perry
kosikos • 2011-12-22, 11:47
Autorka wybrała idealnie utwór do coveru. Czyżby się z nim utożsamiała? Piękny głos, piękna dziewczyna... Z resztą zobaczcie sami.
Zgłoś
C................a 2012-11-09, 9:42
Sadło przesłania jej logiczne myślenie.
Zgłoś
d................k 2012-11-09, 13:02
Masakra ona ma już nawet spasione powieki i to tak bardzo, że nie jest w stanie ich udźwignąć.
Zgłoś
x................r 2012-11-09, 13:10
bo śpiewać każdy może.......
Zgłoś
Trollu 2012-11-09, 13:19 1
Dla mnie nie jest to już nawet śmieszne. Co kieruje ludźmi, żeby świadomie dopuścić się kalectwa? No i jeszcze zero, no kurwa NIC samokrytyki. Bo co? do trzeba zaakceptować się takim jakim się jest? Gówno prawda.
Można taką osobę napierdalać, podtapiać i grozić a i tak pójdzie do Mc'a wpierdolić Mc zestaw. Oczywiście powiększony ale za to z dietetyczną colą, żeby uspokoić sumienie
Zgłoś
kapral.kamil 2012-11-09, 13:36
Tak się zastanawiam gdzie ten "wieloryb" ma uzębienie...
Zgłoś
Miziou 2012-11-09, 13:44
B4rt napisał/a:

Ponieważ niedawno była moda na te wszystkie śmieszne covery srangbang stajlów i kol mi mejbi, dodaje cover wykonany przez wieloryba, śpiewa Because of You kogoś tam.

A tak, zapomniałem dodać, zalecam aby ściszyć dzwięk bo wieloryb nadaje na innych falach dzwiękowych

stary, masz u mnie browar za opis

...I am not as think as you wasted I am...
Zgłoś
Skądinąd 2012-11-09, 13:46
Ktoś z was był na jej profilu na YT? Nie, to zapraszam. I nie będę jej teraz bronić.
W komentarzach pod każdą jej wrzutą aż roi się od oburzonych Amerykanów, którzy najchętniej by ją zjedli (hehehe) za życie na koszt państwa. Cała ta rodzina nie robi nic - wszyscy tak otyli, że ledwo chodzą, a sam wieloryb pierwszoplanowy już nie wstaje. Produkują tylko filmiki z jakiejś zapuszczonej nory, chwaląc się tym, co dostali z socjala. Jest jeden filmik, dość długi, na którym ta gruba pokazuje, jakie ciuchy dostała z pomocy. Polecam, w ramach poszerzania horyzontów.

Na końcu każdej tęczy znajduje się siedziba komitetu homolobby.
Zgłoś
Loki91 2012-11-09, 14:05
Ivo napisał/a:

dawać harpun !!!

Jebać harpun...

Dawaj artylerię!

dobre tagi: gruba :: wieloryb :: gówno :: cover :: nie oglądać :: syf na ryju
Zgłoś
BulaKG 2015-05-12, 19:49 7
dla mnie bomba
Zgłoś
Gilas 2015-05-12, 19:52 2
To jest sodol w czystej postaci... :E

P.S.
Ruchał by...
Zgłoś
mygyry 2015-05-12, 20:04 1
Gruba świnia? przecież to obraza nawet najgrubszej maciory w chlewie.
Zgłoś
M................r 2015-05-12, 20:04
Zgłoś
KrisCFC 2015-05-12, 20:17
BulaKG napisał/a:

dla mnie bomba

Przyznaj się, lubisz takie.

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
AgentGrzesiek 2015-05-12, 20:30
no bomba jest
ale zawsze kiedy widzę takich "pełnotłuszczowych amerykanów" to nie mogę się nadziwić jak to jest możliwe żeby tak się upaść mając tak malutki otwór gębowy ???
Zgłoś
Lyck 2015-05-12, 20:38
Wiem, że jestem zdrowym, wysportowanym i zbudowanym mężczyzną... aleee bałbym się kurwa jej spotkać, w ciemnym korytarzu, bałbym się, że nie ucieknę i mnie w chuj zeżre
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów