📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Wciąga ETO'pirynę
@Up Nie. Pewnie to sztyft do nosa na katar. To nasi piłkarze przed meczem wciągają tabakę z wyciągiem z drzewa sandałowego i grają jak grają
Max Bentow – Lalkarka
Jak dla mnie, wsadził se palec w tyłek i potem zaczął wąchać. Zdziwił go zapach kału zmieszanego ze spermą.
patryk2333 napisał/a:
Wciąga ETO'pirynę
Może dla plagiatora nie jest wstydem kopiowanie czyjegoś komentarza ze strony głównej innego portalu i wklejanie go tutaj jako swój, ale wstydem dla sadistica powinien być fakt, że staje się częściowo kopią mistrzów.
Jestem ekspertem, on na bank wali mefedron.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów