Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Robster ty masz mentalność niewolnika, przez takich jak ty ten kraj tak wygląda! Wszystko zrobić byleby było i im drożej tym lepiej. Swój dom też byś tak budował czy remontował? Nikt mi łaski nie robi jakimiś drogami czy stadionami. Po to płaci się podatki żeby budowali drogi, boiska czy szkoły. Naprawdę nie rozumiesz tego że za te pieniądze zamiast przykładowo 100km moglibyśmy mieć 150 km autostrady, które nie nadaje się od razu do remontu? Po chuj mi od razu ubliżasz myślisz że cwaniak jesteś?
A teraz zapierdalaj opłakiwać Smoleńsk. Tylko w drodze do kościoła uważaj na zdradzieckie brzozy, bo jeszcze przyjebiesz głową.
"Ja bym zrobił 150km, nie 100 jak Tusk. Za tą kasę co oni ja bym 2 kraje wyżywił i na szczyty gospodarcze wysłał".
No kurwa jego mać. Ile lat ty żyjesz, kiedy tyle było budowane? Kryzys w Europie, a my cały czas zapierdalamy, jak nikt inny. Pewnie, że to nie zasługa PO, na pewno nie cała, ale w jakiejś części tak. Chodzi o to, że oni nie przeszkadzają się krajowi rozwijać. A co robili poprzedni "władcy"?
Jak można brać na poważnie człowieka, który twierdzi, że jak dojdzie do władzy to "rozliczy" się z rosjanami i niemcami? Jak można słuchać faceta, który mówi, że cofnie reformę emerytalną, która już teraz kosztowała setki milionów?
Ludzie weźcie ściśnijcie dupę na kilka lat i kurwa nie przeszkadzajcie, nie szczujcie, nie pierdolcie jebanego gówna na każdym kroku, tylko patrzcie, jak się do chuja to wszystko buduje.
Poza tym Grecy to dopiero pierdolnęli sobie całą olimpiadę nie jakieś 4 stadiony. Jakoś nie widzę żeby nosili na rękach tych co wtedy rządzili. I taka mała różnica tam jest kryzys ludzie mówią: zarabiam: 1500euro jak ja mam żyć. W Polsce 1500zł i cieszą się ze maja prace.
że cofnie reformę emerytalną, która już teraz kosztowała setki milionów?
Możesz mi powiedzieć gdzie jest ta reforma emerytalna Tuska? Bo na na razie jej jeszcze nie ma, ale według ciebie już kosztowała setki milionów. Jak kogoś się cytuje to przytacza się słowa dokładnie literka po literce. Nie mów mi że mam wypierdalać z tego kraju bo to mój jak i twój kraj. Slogan pod komentarzami masz fajny tylko to ty jesteś tym debilem, któremu trzeba pisać wszystko wprost.
Wszystko pięknie i ładnie, tylko co się stanie z obiektami po euro...
We wrocławiu i poznaniu stadiony będą funkcjonowały (teraz we wrocławiu co chwile coś jest na stadionie, jakieś koncerty, mecze (nie tylko WKS) itp. ale to co będzie w stolicy to nie wiem
A ten jebany Tusk przez te 5 lat długów na narobił, że ja pierdole. Wszystko skurwiel przeżarł i przepił z chujami z PO. Jarek przyjdzie, to zrobi porządek. Za jago panowania stadiony narodowe, które w każdym jebanym kraju przynoszą straty, u nas zaczną zarabiać miliardy.
Reforma emerytalna. Każdy kurwa wrzeszczy, krzyczy jaka to ona zła (to samo ty), a tu nagle ciśniesz argumentem "gdzie ona jest". No kurwa kula w stopę i dildo w dupę.
Jebie mnie zdanie takich pedałów jak Ty. Załóż jebaną partię i zacznij rządzić skoro na wszystko masz zajebistą receptę. W domu pewnie też w luksusach opływasz.
1,5k euro w PL, to jakiś kurwa luksus? Tyle zarabia na tydzień każdy wykształcony i znający się na robocie specjalista. Ale rzecz jasna nie ty bo humanistów, filozofów i kadry zarządzającej mamy kurwa na 100 jebanych lat wykształconych, a dalej pedały się cisną na te kierunki, a później po studiach jebane zdziwienie czemu pracy nie ma. Przecież tyle jebanego wysiłku włożyli w opierdalanie się, tyle kserowania jebanych notatek, a tu ni chuja nie ma dla nowego menagera pracy.
Jebani nieudacznicy.
@decode21 kurwa szkoda czasu na ciebie człowieku. Wszystko do chuja jest robione źle, niedobrze, pakują ci chuja na każdym kroku, a ty kurwa dalej w tym jebanym kraju siedzisz. Taki zajebisty z ciebie patriota.
A ten jebany Tusk przez te 5 lat długów na narobił, że ja pierdole. Wszystko skurwiel przeżarł i przepił z chujami z PO. Jarek przyjdzie, to zrobi porządek. Za jago panowania stadiony narodowe, które w każdym jebanym kraju przynoszą straty, u nas zaczną zarabiać miliardy.
Reforma emerytalna. Każdy kurwa wrzeszczy, krzyczy jaka to ona zła (to samo ty), a tu nagle ciśniesz argumentem "gdzie ona jest". No kurwa kula w stopę i dildo w dupę.
Jebie mnie zdanie takich pedałów jak Ty. Załóż jebaną partię i zacznij rządzić skoro na wszystko masz zajebistą receptę. W domu pewnie też w luksusach opływasz.
1,5k euro w PL, to jakiś kurwa luksus? Tyle zarabia na tydzień każdy wykształcony i znający się na robocie specjalista. Ale rzecz jasna nie ty bo humanistów, filozofów i kadry zarządzającej mamy kurwa na 100 jebanych lat wykształconych, a dalej pedały się cisną na te kierunki, a później po studiach jebane zdziwienie czemu pracy nie ma. Przecież tyle jebanego wysiłku włożyli w opierdalanie się, tyle kserowania jebanych notatek, a tu ni chuja nie ma dla nowego menagera pracy.
Jebani nieudacznicy.
Masz wielki problem z czytaniem ze zrozumieniem! Ty napisałeś że reforma emerytalna kosztowała setki milionów. Ja napisałem że jeszcze jej nie ma nawet na papierze co nie zmienia faktu że trzeba będzie pracować do 67lat. Nie wiedziałem że jesteś takim lamusem że tego nie zrozumiesz. Tak, mam wieli problem bo uważam że Polską powinni rządzić przede wszystkim uczciwi i dobrze wykształceni ludzie. Cóż inni studiowali, a tobie teraz żal że po zawodówce nie możesz iść na studia. Jesteś zwykłym debilem któremu wszystko trzeba tłumaczyć jak dziecku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów