📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Dobry Kapitan Bomba skończył się w okolicach "Barbarian" - "Czas wyborów". Dalej już wymyślali na siłę coraz słabsze odcinki.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Kolega w dupie był i gówno widział jeden odcinek obejrzałeś i kozaczysz. Idź lepiej nowe kawały wymyślaj bo nowy odcinek kapitana będzie się nazywać theBongMan i proszę bez obrazy.
No offence Bongman, ale tak twierdzą zazwyczaj ci, którzy z kapitana bomby rozumieli jedynie "napierdalać" i "tępe chuje".
Są odcinki lepsze, są gorsze, ale generalnie wszystko i tak jest o trzy poziomy wyżej od większości polskich seriali typu "hotel jakiśtam" czy "na wspólnej"
Są odcinki lepsze, są gorsze, ale generalnie wszystko i tak jest o trzy poziomy wyżej od większości polskich seriali typu "hotel jakiśtam" czy "na wspólnej"
Wybacz błąd ale humanistą nie jestem. Odmieniłeś moje życie, bo jak dotąd zawsze pisałem "wg."
Wybacz błąd ale humanistą nie jestem. Odmieniłeś moje życie, bo jak dotąd zawsze pisałem "wg."
Dla bomby zawsze piwo
@BongMan
Jak Ciebie ta małpa nie smieszy to... nie wiem jak cię rodzice wychowali
@BongMan
Jak Ciebie ta małpa nie smieszy to... nie wiem jak cię rodzice wychowali
Grunt to złapać parę piwek na Git Produkcję.
Ratilt napisał/a:
No offence Bongman, ale tak twierdzą zazwyczaj ci, którzy z kapitana bomby rozumieli jedynie "napierdalać" i "tępe chuje".
Oglądałem Kapitana Bombę od początku. Te pierwsze odcinki, krótkie i pozbawione fabuły właśnie miały takie być. Potem jak zaczęła się fabuła rozkręcać było jeszcze lepiej. "Powrót króla" rozjebał system. Albo "Święto dupy". Jak mówiłem - do "Czasu wyborów" było git. A potem? Częściej niż Kapitan Bomba i jego żołnierze, występowały gadające gówna, kosmici z chujami na twarzach, jakieś zjebane nawiązania do polityki, dopalaczy (zmienianie się w świnie albo w pociąg było już kompletnie żałosne), do Euro kurwa... Albo to porównanie galatyk. Że niby Kurvix to Polska w Kujwdubie to Niemcy. Kapitan Bomba miał być lekką, śmieszną i przyjemną bajką a zrobili z tego satyryczno-prześmiewcze chuj wie co. Laserowy gniew dzidy trzymał poziom przez dwa pierwsze odcinki. Potem znowu chujoza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów