Najlepszy trener na siłowni. Nie ma opierdalania sie!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zafascynowal mnie jezyk trenera ktorego uzywa podczas wykonywania poszczegolnych cwiczec
co znaczy rraaaa.. aaaaaaaaar jaaaa?
to chyab byloby jeden dwa?> albo step kick ?
co znaczy rraaaa.. aaaaaaaaar jaaaa?
to chyab byloby jeden dwa?> albo step kick ?
JesionRKO napisał/a:
Murzyn fajnie go załatwił, ogólnie to serial spoko.
@torento- haa, kurwa ostrzeżenie się dostało: In Your Face, In Your Face!!
Nie spuść się kozi wacku z podniety.
@up
Serial "On, ona i dzieciaki"/"My wife and kids"
Domorośli pakerzy, nie zapominajcie że istnieją inne mięśnie niż biceps i klata jak w/w pan murzyn
@up po tych zdjeciach nie wiem jakiego ty miesnia szukasz
Po 2 wstaw swoje zdjecie, obcenimy jak nie trzeba wygladac zeby nie wygladac jak w/w paker ( "domorosły") xD
Po 3 to aktor, calkiem zabawny a nie kulturysta.
Po 2 wstaw swoje zdjecie, obcenimy jak nie trzeba wygladac zeby nie wygladac jak w/w paker ( "domorosły") xD
Po 3 to aktor, calkiem zabawny a nie kulturysta.
Ambactus Caelestis napisał/a:
@up
Ach, te piękne tłumaczenia z zagranicznego na nasz Ojczysty język
@SpiderCK
Wydawało mi się, że przesłanie tego obrazka jest dosyć wymowne...
Jakichkolwiek poniżej pasa i zanim zaczniesz się zagłębiać w stereotypy penis to nie mięsień.
lol
Łap zdjęcie moich nóg tak żeby pozostać w zgodzie z tematem.
Mijasz się z celem próbując mnie atakować, nie aspiruję tutaj do tytułu Mr Olympia i osobiście realizuje inne cele poprzez trening siłowy, ale śmię twierdzić, że w budowaniu estetycznej sylwetki właściwe proporcje odgrywają równie ważną, jeśli nie ważniejszą, rolę co wielka masa. Terry Crews wygląda zajebiście od pasa w górę ale w porównaniu z wielkim torsem i rękoma jego nogi wyglądają wręcz komicznie.
A aktor faktycznie sympatyczny, szczególnie w Everybody hates Chris.
Wydawało mi się, że przesłanie tego obrazka jest dosyć wymowne...
Cytat:
@up po tych zdjeciach nie wiem jakiego ty miesnia szukasz
Jakichkolwiek poniżej pasa i zanim zaczniesz się zagłębiać w stereotypy penis to nie mięsień.
Cytat:
lol
Łap zdjęcie moich nóg tak żeby pozostać w zgodzie z tematem.
Mijasz się z celem próbując mnie atakować, nie aspiruję tutaj do tytułu Mr Olympia i osobiście realizuje inne cele poprzez trening siłowy, ale śmię twierdzić, że w budowaniu estetycznej sylwetki właściwe proporcje odgrywają równie ważną, jeśli nie ważniejszą, rolę co wielka masa. Terry Crews wygląda zajebiście od pasa w górę ale w porównaniu z wielkim torsem i rękoma jego nogi wyglądają wręcz komicznie.
A aktor faktycznie sympatyczny, szczególnie w Everybody hates Chris.
Julius co ty odpierdalasz. Zapierdalaj z tymi gazetami ,a nie walisz w chuja na siłce.
smiejcie sie smiejcie....a jak by przyszlo zerwac banana z drzewa to wiecie kto by byl pierwszy....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów