Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja pierdole, debile. przecież jest tylko jedno euro. to, że jest euro poland ukraine nie znaczy, że jest euro w polsce i na ukrainie osobno. to jak to z którego odpadną szybciej? myślcie trochę...
Miszcz z typa w huj!
@Texas dzięki takim ludziom jak Ty jestem za aborcją i za eutanazją, ale nie na życzenie tylko za zgodą społeczeństwa, które decyduje, którego osobnika poddać jej
Lepiej się zastanów, bo gdyby decydowało społeczeństwo (czyli większość) to zostaliby właśnie tacy jak Texass
Bo wiedźma
ja pierdole, debile. przecież jest tylko jedno euro. to, że jest euro poland ukraine nie znaczy, że jest euro w polsce i na ukrainie osobno. to jak to z którego odpadną szybciej? myślcie trochę...
Ty to tak teraz na serio?
Nie ma się co dziwić, jak co roku na historii uczy się o Mieszku I - pewnie w liceum dowie się, co to jest to "drugie Euro"
Nie ma się co dziwić, jak co roku na historii uczy się o Mieszku I - pewnie w liceum dowie się, co to jest to "drugie Euro"
Na historii albo wiedzy o społeczeństwie, ale to od września. Koniec roku szkolnego za niedługo.
Sadzac po nicku kolego, wiedźma jest babeczka, a co ma wspolnego babeczka i zlew? Zastanow sie chwile... Uwaga, prosze o werble..........
Ma przy nim stac kurwa!
Zreszta, Texass tez sie nie popisal/la...
biceps papieram!
On jest w moim wieku... Gościu odejdź w końcu od komputera i gier...
Z racji tej, że jestem człowiekiem wierzącym: Boże dlaczego?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów