18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
mianas 2024-06-25, 11:08
Jestem rasista ? Czy to źle ? być rasistą !
Zgłoś
OldMann 2024-06-25, 11:16
wzruszyłem się az mi oczy mokre zrobiły, no ale nic, życie toczy sie dalej, muszę lecieć bo nie chcę się spóźnić na mszę w meczecie

a już bardziej na poważnie to jesteśmy od jakiegoś czasu świadkami samozaorania europy , jak czytam artykuły w stylu "Dzieci w Niemczech chcą przejsc na islam bo nie chcą być prześladowane w szkole" to recę mi opadają a w głowie pojawiają się różne mniej lub bardziej głupie pomysły połączone z klasycznym wkurwieniem. I ta świadomość ze to jest proces który będzie postępować i jest praktycznie nie do zatrzymania.

dobry sadol to martwy sadol
Zgłoś
dżonyłojlker 2024-06-25, 11:20 2
A cały ten ruch zapoczątkowała jedna Pani sadistic.pl/deal-with-it-vt566151.htm

mianas napisał/a:

Jestem rasista ? Czy to źle ? być rasistą !

To komplement.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
skywalker75 2024-06-25, 16:13
Nawet opera w Sydney się załapała 😉

czarna fortuna
Zgłoś
Aaltonen 2024-06-26, 12:12
Znam wielu czarnoskórych i śniadoskórych, którzy są wieloktornie bardziej inteligentni, mądrzy, wrażliwi, moralni i cywilizowani niż wielu białoskórych troglodytów.

I co wy na to rasiści?

To nie kolor skóry czy włosów decyduje kto jakim jest człowieiem.
Zgłoś
madufo 2024-06-26, 13:38
skywalker75 napisał/a:

Nawet opera w Sydney się załapała 😉

Australia tak jak Ameryka Północna były zasiedlone przez Europejczyków.
Zgłoś
łopatolog 2024-07-01, 23:29
Przecież o ten kawałek był niedawno niezły dym w Niemczech jak pod melodię zaczęli śpiewać "Auslander raus! Deutschland fur Deutsch, Auslander raus!".
rumble.com/v4y7st6-auslander-raus-foreigners-out-germany-to-the-germans.html
Zgłoś
sanchezon 2024-07-17, 16:07 1
Aaltonen napisał/a:

Znam wielu czarnoskórych i śniadoskórych, którzy są wieloktornie bardziej inteligentni, mądrzy, wrażliwi, moralni i cywilizowani niż wielu białoskórych troglodytów.
I co wy na to rasiści?
To nie kolor skóry czy włosów decyduje kto jakim jest człowieiem.

To idź do nich....
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów