Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Oponka 2015-11-14, 21:37 4
kupując kebaba osiedlasz araba
Zgłoś
leon0xxx 2015-11-14, 22:15 8
W Francji trwa ogromny szum i trwa wojna, zakładane jest coraz więcej fanpejdży anty-islamskich a obecne są oblegane przez miliony broniących katolicyzmu wojowników klikających "J'aime" (lubię to) oraz walczących w komentarzach z obrońcami islamu...
Zgłoś
cholonek 2015-11-14, 22:36 2
@Oponka

Kupując falafela osiedlasz śmierdziela
Zgłoś
CzarlsXD 2015-11-14, 23:12
Niekupowanie kebabów, to pierwszy krok do upadku śmiecia. W moim mieście w Rzeszy, w samym centrum jest tego przynajmniej ze 150 lokali
Zgłoś
Hirad 2015-11-15, 11:26 1
A ja bym sobie opierdzielił kebsa
Zgłoś
StaraKacapka 2015-11-15, 11:44
zrób sobie. Tylko debil nie potrafi tego zrobić.
Zgłoś
MaratHS 2015-11-15, 12:06
leon0xxx napisał/a:

W Francji trwa ogromny szum i trwa wojna, zakładane jest coraz więcej fanpejdży anty-islamskich a obecne są oblegane przez miliony broniących katolicyzmu wojowników klikających "J'aime" (lubię to) oraz walczących w komentarzach z obrońcami islamu...

Gdzie w takich przypadkach jest Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych ja się pytam!

Dla bóldupiących. Ten post to sarkazm.
Zgłoś
leon0xxx 2015-11-15, 12:34
MaratHS napisał/a:

Gdzie w takich przypadkach jest Ośrodek Monitorowania Zachowań Rasistowskich i Ksenofobicznych ja się pytam!

Dla bóldupiących. Ten post to sarkazm.

Może sarkazm może nie ale facebook na poważnie usuwa konta za zgłoszony rasizm, rzekomo moje nazwisko nie było prawdziwe i dlatego zablokowali konto ale po wysłaniu 4 dokumentów potwierdzających tożsamość nie odblokowali go już.

I gdzie tu wolność słowa ja się pytam ?!
Zgłoś
T................h 2015-11-15, 12:54 2
leon0xxx, nie gadaj frajerze, że udostępniłes swoje dowody tożsamości?! Tylko po to żeby mieć konto na jakimś jebanym portalu? Kurwa co za czasy...
Zgłoś
rozowa_sukienka 2015-11-15, 13:32
Tilg_die_Schmach: teraz prawie wszystkim nowym blokuja. Ale zaden problem zrobic falszywe dokumenty jak sie juz tak bardzo chce potrollowac na facebooku.
Ale wysylanie im tam swoich-łahahaha. Ja nie rozumiem samej idei wstawiania tam zdjecia i nazwiska, a co dopiero wysylania dokumentow.

Postaram sie zalozyc konto jako Mohamed Kozojebca i je zweryfikowac.

Wracajac do glownego tematu- oni to juz dawno przewidzieli i sprytnie od dawna biora grube hajsy w zasilkach. Jak ktos sprzedaje kebaby to pewnie ci, ktorzy przyjechali x lat temu, o ile im sie jeszcze praca nie znudzila.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem