Ale nie zabrakło także "incydentów" niezgodnych z kursem obranym przez tych pojebów.
Ale nie zabrakło także "incydentów" niezgodnych z kursem obranym przez tych pojebów.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ciekawe, że feministki walczące o równość mają w temacie aborcji wyjebane na zdanie ojca swojego dziecka
Dla przykładu rok 74 - ABBA. Rok 88 - Celinie Dion!
Nagle w roku 2007 "coś się stało". Z roku na rok konkurs zaczął lecieć w dół na łeb na szyję. W 2014 osiągnął poziom rynsztoka.
Teraz to jest cyrk o charakterze politycznym.
Na konkursie była Edyta Górniak, która zmiażdżyła konkurencję a zajęła drugie miejsce.
Kasia Kowalska, która była świetna a nie weszła nawet do pierwszej dziesiątki.
Moim zdaniem czarę goryczy i ostateczny dowód na to, że konkurs jest polityczny i wygrywają tylko ci, którzy pokornie zgadzają się na trend robienia z tego pedalskiego cyrku, kiedy zostaliśmy wyjebani gdy cała Europa zagłosowała na Szpaka a sędziowie powiedzieli taki chuj. Po tym powinniśmy byli oznajmić, że wycofujemy się z tego żałosnego konkursu. Niech się sami bawią w spierdolenie umysłowe.
@Aries
przestań się szmacić, to nie będziesz robiła bękartów, możesz też wrócić do podstawówki to się dowiesz skąd się biorą dzieci.
Dziecko, ja akurat jestem aseksualna (i nie mam z tym problemu, a wręcz mnie to jara ) więc w tym przypadku to akurat ciąża i poród (które mnie brzydzą chyba bardziej niż cokolwiek innego) się wykluczają - co nie zmienia faktu, że ciało kobiety należy wyłącznie do niej i wara facetom decydowania o tym!
A jak ktoś chce być krową rozpłodową, to tez jej wybór.
co nie zmienia faktu, że ciało kobiety należy wyłącznie do niej i wara facetom decydowania o tym!
Czyli nie trzeba płacić alimentów jak to kobieta decyduje. A jak ktoś nie potrafi zapanawoać nad zwierzecymi instynktami to powinien ponosic konsekwencje swoich czynów a nie nienarodzeni ludzie.
co nie zmienia faktu, że ciało kobiety należy wyłącznie do niej i wara facetom decydowania o tym!
Spoko. Jak facet powie, że chce aborcji bo nie chce dziecka a baba sie nie zgodzi bo to jej ciało to z automatu baba powinna tracić prawo do alimentów.
To się leczy Lekarstwa plus psychoterapia.
Leczyć to można najwyżej z nimfomanii, a najlepszym "lekarstwem" jest według mnie Miłość Własna
Dziecko, ja akurat jestem aseksualna (i nie mam z tym problemu, a wręcz mnie to jara ) więc w tym przypadku to akurat ciąża i poród (które mnie brzydzą chyba bardziej niż cokolwiek innego) się wykluczają - co nie zmienia faktu, że ciało kobiety należy wyłącznie do niej i wara facetom decydowania o tym!
Ciało kobiety należy do niej. Natomiast z biologii na poziomie klasy 7 SP dowiadujemy się, że ciało dziecka to nie jest ciało kobiety, która je nosi.
A JURY będzie klaskało na stojąco.
Skoro ciąża to sprawa tylko i wyłącznie kobiety, to powinno być tak że jak mężczyzna nie chce dziecka to nie musi płacić alimentów. W końcu to ciało kobiety więc to jej sprawa.
Ja tam uważam, że legalna aborcja powinna być dozwolona po spełnieniu jednego z trzech warunków:
1. Ciąża w wyniku gwałtu.
2. Dziecko będzie ciężko chore, zdeformowane lub z wadą genetyczną,np zespół downa
3. Ciąża zagraża życiu matki.
Jakie to jest egoistyczne, że to kobieta ma władze absolutną w decydowaniu o ciąży. Mąż nic nie ma do gadania i nawet jak wiadomo jest, że płód jest zdeformowany lub dziecko urodzi się z olbrzymią wadą to mąż nie ma nic do powiedzenia i żona przez jedną decyzję zniszczy mu całe życie rodząc jakiegoś downa.
Spoko. Jak facet powie, że chce aborcji bo nie chce dziecka a baba sie nie zgodzi bo to jej ciało to z automatu baba powinna tracić prawo do alimentów.
Akurat tu pierdolisz. Nie chciał dziecka to trzeba było się odpowiednio zabezpieczyć i mimo wszystko mieć świadomość, że zawsze jakiś ułamek ryzyka występuje. Trzeba ponosić odpowiedzialność za swoje czyny - dlatego seks jest dla dorosłych facetów, a nie dla 30 letnich, wyrośniętych chłopców.
Prawackie niedojeby mają problem ze znalezieniem kobiety która w razie wpadki zastosuje np RU486. Nie dziwi to gdyż szukacie pośród swoich, plemiennych, zacofanych dziewek stąd później płacicie alimemty albo po katolicku wyrzucacie dzieci na śmietnik zamiast rozwiązać problem w normalny sposób.
No własnie jak to jest że postepowe lewusy nie potrafia zaplanowac tak prostej rzeczy jak rodzicielstwo i zaplanowac nad własna sexuualnbością. I domogaja sie mordowania ludzi do 22 tygodnia, albo nwet i po tym terminie bo postep cały czas trwa. Ja rozumiem że lewactwo chce by ludzie totalnie zezwierzeceli, jebali sie po klubowych kiblach bez żadnej odpowiedzialnośći.
Prawackie niedojeby mają problem ze znalezieniem kobiety która w razie wpadki zastosuje np RU486. Nie dziwi to gdyż szukacie pośród swoich, plemiennych, zacofanych dziewek stąd później płacicie alimemty albo po katolicku wyrzucacie dzieci na śmietnik zamiast rozwiązać problem w normalny sposób.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów