Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Eurowizja 2019
freaky • 2019-05-19, 13:17
Tegoroczna odsłona tego lewackiego konkursu pobiła kolejne rekordy absurdu i można ją podsumować poniższym obrazkiem.

Ale nie zabrakło także "incydentów" niezgodnych z kursem obranym przez tych pojebów.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mygyry 2019-05-19, 13:23 81
Oni tam jeszcze śpiewają czy wygrywa ten kto większe dildo sobie w dupę wsadzi?
Zgłoś
Halman 2019-05-19, 13:27 9
mygyry napisał/a:

Oni tam jeszcze śpiewają czy wygrywa ten kto większe dildo sobie w dupę wsadzi?

jesteś okropnie zacofany
Zgłoś
eustachu18 2019-05-19, 14:08
idzcie głosować na pi s i partie wiosna to będziecie non stop mieli kukle rozpierdzielone
Zgłoś
TB303 2019-05-19, 14:32 14
A chuj mnie ta cała gównowizja obchodzi. Nie macie większych problemów?
Zgłoś
~Beny 2019-05-19, 15:05 1
A i tak całe show skradła Madonna, której tancerze poubierani byli w maski gazowe, plus dwójka miała flagi Palestyny i Izraela na plecach.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
stefanwtiorturiowanyprzez 2019-05-19, 15:39 17
To oglądają kompletne niedorozwoje,ludzi którzy dla 5 minut pseudo-sławy robią z siebie kompletnych pojebów,a gawiedź temu klaszcze.Telewizja upadła w latach 90 ja obwiniam osobiście za to MTV
Zgłoś
jbone 2019-05-19, 17:23 4
i tak zagłosuję na PIS.dali 500+ za rok ukulałem na geforca rtx 2080 z 16gb ramu.gry pięknie chodzą!
Zgłoś
saves 2019-05-19, 19:15
Po tym straciłem do nich wszelki szacunek. Niech się rżną w dupy murzyńskimi dildosami i ubierają w te pedalskie ciuszki.

icelandnews.is/wiadomosci/z-kraju/przyjeto-nowa-ustawe-o-aborcji

Nie jestem jakimś wielkim przeciwnikiem aborcji, ale to jest już ostrym przegięciem pały. Zwróćcie uwagę jakie partie to przegłosowały.
Zgłoś
kreatywnakrowa 2019-05-19, 22:43 4
Up. I dobrze, pizda kobiety to jej sprawa. Nie chce rodzić to nie rodzi.
Zgłoś
elda1987 2019-05-20, 0:07 3
Do 22 tyg ciąży, saves, to i tak jest poronienie, Islandia nie jest jedynym krajem w Europie, który na to pozwala.

Co do samego zdjęcia to nie rozumiem problemu. Poza pierwszym Panem po lewej, reszta jest normalnymi artystami, żadnymi homo. To, że mają kolorowe stroje, to tylko ich kreacja sceniczna, nic poza tym.
Zgłoś
Widelecc 2019-05-20, 0:32 4
saves napisał/a:

Po tym straciłem do nich wszelki szacunek. Niech się rżną w dupy murzyńskimi dildosami i ubierają w te pedalskie ciuszki.
Nie jestem jakimś wielkim przeciwnikiem aborcji, ale to jest już ostrym przegięciem pały. Zwróćcie uwagę jakie partie to przegłosowały.

Nie przeżywaj tak. Najmłodsze dziecko któremu udało się do tej pory przeżyć, urodziło się w prawie 22 tygodniu - i mówimy tu o jednostkowym przypadku.
Zgłoś
Horn88 2019-05-20, 5:51 4
kreatywnakrowa napisał/a:

Up. I dobrze, pizda kobiety to jej sprawa. Nie chce rodzić to nie rodzi.

Popieram! W końcu ktoś rozsądny to napisał - ja jestem za tym, że to indywidualna sprawa każdej kobiety/dziewczyny/nastolatki.
Życie jest tylko jedno i największym skurw...stwem jest pozbawić daną osobę tego wyboru - w tym przypadku Islandia przynajmniej nie zawodzi (ale tam chyba zawsze brano pod uwagę głos kobiet i na pochwałę zasługuje też fakt, że jest to bardzo świecki kraj (czyli wolny od tych wszystkich katolickich bzdur)

Zgłoś
mucha86 2019-05-20, 7:57 2
@Aries
przestań się szmacić, to nie będziesz robiła bękartów, możesz też wrócić do podstawówki to się dowiesz skąd się biorą dzieci.
Zgłoś
poligon6 2019-05-20, 8:35 1
Aries88 napisał/a:

Popieram! W końcu ktoś rozsądny to napisał - ja jestem za tym, że to indywidualna sprawa każdej kobiety/dziewczyny/nastolatki.
Życie jest tylko jedno i największym skurw...stwem jest pozbawić daną osobę tego wyboru - w tym przypadku Islandia przynajmniej nie zawodzi (ale tam chyba zawsze brano pod uwagę głos kobiet i na pochwałę zasługuje też fakt, że jest to bardzo świecki kraj (czyli wolny od tych wszystkich katolickich bzdur)

A ja myslałem żeby nie zajść w ciąże to trzeba uzywac prezerwatywy, pigulek i byc odpowiedzialnuym za swoje zycie. Ale dla lewackich kurew najłatwiejszym wyjsciem jest mordowanie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem