📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
przede wszystkim Popek Monster włada językiem Amerykańskim bo przebywa bardzo bardzo długo w Stanach !!
ale filmikj bekowy
ale filmikj bekowy
Doskonale rozumiem, że można być z drażliwym z rana, bo ja zawsze jestem. Dlatego też w pierwszej scenie zobaczyłem siebie, i pewnie nie jeden użytkownik przejrzał się w tym fragmencie jak w lustrze.
@up
Z rana? to w takim razie nie jest dobrze skoro u mnie tak z rana, z południa i z wieczora...
Typ jakoś dziwnie mi przypomina Ashtona Kutchera
Z rana? to w takim razie nie jest dobrze skoro u mnie tak z rana, z południa i z wieczora...
Typ jakoś dziwnie mi przypomina Ashtona Kutchera
To jest właśnie wymuszony, hujowy humor. Brakuje tylko śmiechu z taśmy w tle. Ha ha ha.
Widzę nikt piw nie daje albo nie rozumieją ironii albo angielskiego z tych dwóch jedno
wiewiurx napisał/a:
Widzę nikt piw nie daje albo nie rozumieją ironii albo angielskiego z tych dwóch jedno
Nie trzeba znać angielskiego, żeby zrozumieć tą "ironię"...
gacek6 napisał/a:
Przede wszystkim to kurwa popek jest w Wielkiej Brytani i nie pierdol bo jesteś sezonowiec!!przede wszystkim Popek Monster włada językiem Amerykańskim bo przebywa bardzo bardzo długo w Stanach !!
ale filmikj bekowy
"Ironia"? Nie trzeba mieć IQ większego niż obwód w pasie, by potrafić odróżnić "przeciwieństwo" od ironii. Nie osłabiajcie mnie!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów