18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Evol
GuStaff22 • 2012-09-30, 14:16

Street art Evol: Jak zamienić nudny krajobraz w kontekstowej grze iluzji.

Street artEvol.

Evol jest utalentowany projektant i artysta uliczny z Berlina. Myślał, że nie było zbyt dużo nudnych miejskich powierzchnie i postanowił przekształcić te. Tylko przez drukowanie powtarzalny wzór budynków na papierze i wklejanie ich do skrzynek elektrycznych i plantatorów małych lub innego rodzaju urządzeń ulicznych, Evol nadaje miastu niesamowity efekt magiczny. Rzeczywiście, Evol okazuje losowy instalacji elektrycznej w przekonujący reprodukcji wieżowców miasta. On wykonuje swoją sztukę w różnych miastach, może w swoich ulicach. Pamiętaj, aby odwiedzić jego stronę, aby odkryć jego dzieła sztuki projektowania i instalacji ulic.

Zgłoś
l................e 2012-09-30, 14:27 20
GuStaff22 napisał/a:

Evol jest utalentowany projektant i artysta uliczny z Berlina. Myślał, że nie było zbyt dużo nudnych miejskich powierzchnie i postanowił przekształcić te. Tylko przez drukowanie powtarzalny wzór budynków na papierze i wklejanie ich do skrzynek elektrycznych i plantatorów małych lub innego rodzaju urządzeń ulicznych, Evol nadaje miastu niesamowity efekt magiczny. Rzeczywiście, Evol okazuje losowy instalacji elektrycznej w przekonujący reprodukcji wieżowców miasta. On wykonuje swoją sztukę w różnych miastach, może w swoich ulicach. Pamiętaj, aby odwiedzić jego stronę, aby odkryć jego dzieła sztuki projektowania i instalacji ulic.

Nie ma co kurwa, zajebista składnia
Zgłoś
hudziel 2012-09-30, 14:46 17
Za użycie translatora i wrzucenie bez sprawdzenia nie piwo, ale chuj w dupę.

Chcę zostać księdzem jak mój ojciec.
Zgłoś
lapps 2012-09-30, 14:58
nie smiejcie sie, moze niedawno z afryki przyjechal :E

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
Sapthor 2012-09-30, 15:59 2
chciałbym coś takiego w moim mieście zawsze chciałem wejść na dach wieżowca:D
Zgłoś
miszcz310 2012-09-30, 23:35
Kurde u mnie na podwórku jest coś takiego. Na skrzynkach z gazem co to żółty ma knajpę jest coś takiego. Czyżby plagiat...
Zgłoś
scchizm 2012-10-01, 14:00
rozjebał mi głowę ten opis
Zgłoś
b................n 2012-10-01, 14:04
Obcokrajowcu! Doceniam Twoja ambicję, ale wstawiając temat mogłeś skonsultować się z kimś kto zna polską gramatykę i składnię. Pozdrawiam
Zgłoś
Gonzoitano 2012-10-01, 14:05 1
rozumiem że to slang tego środowiska artystycznego?
Zgłoś
wudun 2012-10-01, 14:39
Ja wiem co się stało;D
Miesiąc na zmywaku w Berlinie siedział i nie używał tam Języka Ojczystego. Po takim czasie mógł zapomnieć;D
Zgłoś
b................c 2012-10-01, 15:35
No fajne ten Evol co robił.Projektant.Zmienił dużo miejskich powierzchnie...
Zgłoś
P................n 2012-10-01, 15:54 1
Dałem piwo zanim przeczytałem opis... Jakim trzeba być ... (i tutaj wstaw sobie jakiś chamski epitet) żeby wrzucić tekst z translatora? W profilu masz wiek 19 lat co jest pewnie ściemą. A jest ściemą, bo nie sądzę, żeby pełnoletni gość nie umiał wystukać kilku zdań na bazie tego co przetłumaczył mu translator...

Wstydź się chłopie i na przyszłość pomyśl co wrzucasz.
Zgłoś
suchy945 2012-10-01, 18:04 1
Piwa nie ma. Google translatora każdy potrafi użyć. Nawet ja.
Zgłoś
kacper_IK160P 2012-10-01, 22:48
Grammar Nazi mode enabled.
Naucz się kurwa pisać.
Grammar Nazi mode still enabled.
Sam pomysł na takie ozdoby ulic jest zajebisty tylko że jak znam życie, to w Polsce zawsze znajdą się pojeby, którym się coś nie będzie podobać. Haters gonna hate. -,-

Chuj w dupę puszczalskim zdzirom. A napalonym ruchaczom butelka w nos.
Kobieto! Masz chłopaka/męża - bądź mu wierna!
Mężczyzno! Masz dziewczynę/żonę - nie ruchaj innych!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów