Serwus. Filmik prezentuje ewakuację mieszkańców domu wielorodzinnego na Rue de la Huchette w Paryżu podczas pożaru. Filmik jest świeży, bo z 1 lutego 2015.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
P................G
2015-02-28, 13:59
Strażaki to dobre chłopy są.
k................6
2015-02-28, 14:00
Świeży to on by był w epoce poczty konnej. W dobie internetu to prehistoria
p................2
2015-02-28, 15:23
Oszczędzę wam czasu - wszyscy przeżyli.
L................k
2015-02-28, 15:32
Tępe c🤬y, z drabina pod nosem, mogłyby spłonąć czekając na strażaka, który poda rękę....
Ciekawe czy cyganie dali by się uratować?
też miałem wstawiać ten film
b................6
2015-02-28, 21:18
Cześć i chwała bohaterom!
e................n
2015-02-28, 21:28
Szacun dla straży. Przykładowo w PL to jedna z nielicznych służb które odwalają dobrą robotę. Ryzykują własną dupę żeby ratować cudzą.
za strażaków zawsze piwo!!!!
NikeR napisał/a:
Serwus. Filmik prezentuje ewakuację mieszkańców domu wielorodzinnego na Rue de la Huchette w Paryżu podczas pożaru. Filmik jest świeży, bo z 1 lutego 2015.
Przyjęło się, że takie domy wielorodzinne w miastach, nazywane są kamienicami.
d................2
2015-03-01, 1:11
jeśli narzekasz na zaplątane słuchawki popatrz na 6:02
i jak zawsze straż zrobiła kawał dobrej roboty, szacun
Mało się k🤬isko nie spali ale telefon przy uchu trzyma. O czym w takim momencie można gadać? Halo pale się, kurrrwa ;D