XXI wiek i skakanie w odbyt uratuje nam zycie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
już widzę to podczas pożaru wrzody by się porobiły
ale to nie jest odbyt to jest rura ewakuacyjna
Rękawy ewakuacyjne, dosyć powszechne w wysokich budynkach.
Mam nadzieję, że nie robią. Niech płoną chodzące beczki smalcu.
Właśnie się zastanawiałem czy robią również wersje dla spaślaków.
Mam nadzieję, że nie robią. Niech płoną chodzące beczki smalcu.
ciekawe co z tematem powietrza w srodku... jednak jakby coś poszło nie tak, to z braku powietrza zgon murowany
Już to widzę. Wszyscy by jeden przez drugiego się ładowali do środka i urwali go. To nie zjeżdżalnia w aquaparku, gdzie można spokojnie czekać na zielone światło gaworząc z kumplem.
Ciekawe ile kg wytrzyma taki wężyk, jak się hamburgery z nadwagą zaczną ładować na hura, a nie jeden po drugim. Równie ciekawe jest czy wężyk poradzi sobie z 40 kg kobietą i 250 kg spaślakiem.
Jak poprzednia osoba na dole nie odsunie się na czas, to ktoś następny spadnie jej na łeb.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów