📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ty nam próbujesz robić testy nastawienia życiowego, czy co?
Zaraz ktoś się wzburzy, że gówno wrzucasz, inny przypierdoli do wzburzonego, ktoś rzuci żartem równie suchym jak Twoja wstawka....a Ty pewnie notatki robisz, co?
Zaraz ktoś się wzburzy, że gówno wrzucasz, inny przypierdoli do wzburzonego, ktoś rzuci żartem równie suchym jak Twoja wstawka....a Ty pewnie notatki robisz, co?
Halman napisał/a:
ujmę to tak; szkoda strzępić ryja...
I teraz nie wiem, czy trafisz na liście do kategorii 'wzburzony' czy 'wyemancypowany', chyba że jeszcze 'kryptowzburzony'?
sothis napisał/a:
I teraz nie wiem, czy trafisz na liście do kategorii 'wzburzony' czy 'wyemancypowany', chyba że jeszcze 'kryptowzburzony'?
zdegustowany tym schematem:
1. znajdź jakąkolwiek grafikę
2. dodaj jakiś pseudomądry tekst
3. licz na oklaski stada baranów...
przykład;
Zawsze można przepuścić przez umysł kilka lepszych książek o marketingu i psychologii a później wznieść inżynierię socjalną na nowy poziom.
I dzięki obserwacjom pozwalającym idealnie profilować odbiorcę, zastosowaniu całego bagażu zagrywek marketingowych z powyższej przedstawionego przez Ciebie schematu zrobić prawdziwa sztukę
I dzięki obserwacjom pozwalającym idealnie profilować odbiorcę, zastosowaniu całego bagażu zagrywek marketingowych z powyższej przedstawionego przez Ciebie schematu zrobić prawdziwa sztukę
sothis napisał/a:
Ty nam próbujesz robić testy nastawienia życiowego, czy co?
Oj chyba z grubą świnią mamy do czynienia
Zapleśniałe tłuste grzyby już się zlatują
W sumie lepiej jak jakaś świnia będzie żarła ile wlezie i zdechnie szybko, niż jak bedzię żarła umiarkowanie dużo i dłużej trzeba będzie jej widokiem oczy kalać.
Ja rozumiem że nie każdy musi wyglądać jak Adonis i Afrodyta, rozumiem że ktoś prywatnie umieszcza swoje fotki z wakacji na instagram czy fejsa gdzie nie ma idelanej figury. Ale kurwa jak ktoś jest celebrytą influnecerem czy innym gównem i faktycznie masz wpływ na inne osoby to nie pokazuj swojego spasionej dupy wmawiając że to jest ok bo kurwa nie jest. Otyłość jest chorobą i promowanie choroby jako czegoś normalnego i fajnego jest zjebane i powinno być zakazane
pazuzu napisał/a:
Otyłość jest chorobą i promowanie choroby jako czegoś normalnego i fajnego jest zjebane i powinno być zakazane
Witamy w lewackim świecie "pozytywnie" spierdolonych.
Jak ma kolorowe włosy, lewackie poglądy, wychwala elgebety i beelemy to niech zdycha. Mózg i tak dawno tam obumarł.
Grube w leginsach. To dopiero kurwa nóż w oczodoły.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów