Tacy sąsiedzi to skarb. U nas tylko komórki by trzymali w łapach. I to kurwa w pionie.
I jeszcze by gadali, że dobrze temu skurwysynowi..
Tacy sąsiedzi to skarb. U nas tylko komórki by trzymali w łapach. I to kurwa w pionie.
Co ty bredzisz? Nie wiem w jakiej miejscowości mieszkasz, ale widocznie w jakiejś klitce w bloku jako anonimowy lokator, który nie wie kto mieszka 2 piętra pod nim...
Ja mieszkam w domu jednorodzinnym i z sąsiadami żyjemy jak rodzina. Pomagamy sobie w sumie w każdej dziedzinie: jak potrzeba podwózki - zawsze ktoś znajdzie czas, jeden sąsiad zakłada klimę - pyk, płacisz tylko za materiał i to w cenie hurtowej, bo ma zniżki, inny sąsiad zajmuje się informatyką - możesz w każdej chwili liczyć na fachową pomoc, kolejny ma sprzęt i uprawnienia do wycinki drzew - zawsze fachowo i za przysłowiowe piwo. Można by tak wymieniać, bo takich zwykłych, ludzkich przejawów sympatii jest mnóstwo: zrobienie zakupów starszej sąsiadce, pomoc w układaniu kostki przed domem, nawet prozaiczne zapukanie o 01:00 w nocy do sąsiada, jak ma się imprezę i zabrakło flaszki. Można zostawić otwarte okna i drzwi na tydzień i masz pewność, że nikt cię nie okradnie. Przykład z tego roku: miałem dzień urlopu, więc w środku tygodnia w południe byłem w domu. Nagle słyszę rozmowy pod oknem, na początku lekko podniesione głosy, potem spokojniejsze. Wyszedłem zobaczyć o co chodzi - okazało się, że gościu chodził spisywać liczniki, a sąsiedzi zobaczyli, że jakiś obcy chłop włazi na moją posesję gdy nikogo nie ma w domu (tak myśleli) i zareagowali.
I piszę to po to, bo wkurwia mnie stereotyp Polaka Janusza wąsacza, który gada tylko na innych, o mało się nie zesra z radochy, jak "somsiadowi" pójdzie uszczelka pod głowicą w golfie, albo czerwienieje z zazdrości jak ktoś kupi sobie lepszego fona. Żyję już parę ładnych lat na tym świecie, więc pozwolę sobie nie zgodzić się z Twoim komentarzem.
z sąsiadami żyjemy jak rodzina
babami swoimi tez sie wymieniacie jak ktoras glowa boli??
babami swoimi tez sie wymieniacie jak ktoras glowa boli??
Wtedy jeden z nich idzie w czynie społecznym dać dupy drugiemu
Wyniki wyborów pokazują, że na czterech polaków trzech poszło na wybory, i jeden z nich głosował za reżimem. Więc połowa polaków jest dokładnie przeciwieństwem tego, co opisuje wyżej Anal_Intruder_69.
Quae nocent, docentWyniki wyborów pokazują, że na czterech polaków trzech poszło na wybory, i jeden z nich głosował za reżimem. Więc połowa polaków jest dokładnie przeciwieństwem tego, co opisuje wyżej Anal_Intruder_69.
Czy sugerujesz, że tylko ci od PiSu to ludzie popierający reżim? Jesteś więc częścią problemu i zobrazowaniem dlaczego 80% ludzi u nas to kretyni, którzy nie potrafią zrozumieć co się dzieje, i wciąż tylko pierdolą jak to jest źle. Co wybory... od kurwa co najmniej 20 lat. Każdy kto daje mandat politykowi, który już rządził i się nie sprawdził to debil.
Nadzieja umiera jako ostatnia. Wyobrażasz sobie co to za gówniana banda złodziei, nieudaczników, przewalaczy i niedouczonych karierowiczów musiała być z tego gówna pisowskiego żeby przegrać z taką opozycją? Przecież to się w głowie nie mieści
Co ty bredzisz? Nie wiem w jakiej miejscowości mieszkasz, ale widocznie w jakiejś klitce w bloku jako anonimowy lokator, który nie wie kto mieszka 2 piętra pod nim...
no właśnie on pisze o sytuacji w bloku jakbyś nie zauważył, a ty się zesrałeś bo koniecznie chciałeś się pochwalić że mieszkasz w domu jednorodzinnym a on jest biedakiem z bloku. xD
też mieszkam w takim domku, i też mam takie sąsiedztwo, od ponad 30 lat.
ale do głowy mi nie przyszło przypierdalać się do ziomka, takie tyrady wypisując.
o jedno bym się przypierdolił, o uwagę nt filmowania w pionie.
akurat w przypadku samobójów i skoków z okna/mostu, to jest pożądane, no chyba sadolowi tego tłumaczyć nie trzeba? xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów