Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tacy sąsiedzi to skarb. U nas tylko komórki by trzymali w łapach. I to kurwa w pionie.
I jeszcze by gadali, że dobrze temu skurwysynowi..
Tacy sąsiedzi to skarb. U nas tylko komórki by trzymali w łapach. I to kurwa w pionie.
Co ty bredzisz? Nie wiem w jakiej miejscowości mieszkasz, ale widocznie w jakiejś klitce w bloku jako anonimowy lokator, który nie wie kto mieszka 2 piętra pod nim...
Ja mieszkam w domu jednorodzinnym i z sąsiadami żyjemy jak rodzina. Pomagamy sobie w sumie w każdej dziedzinie: jak potrzeba podwózki - zawsze ktoś znajdzie czas, jeden sąsiad zakłada klimę - pyk, płacisz tylko za materiał i to w cenie hurtowej, bo ma zniżki, inny sąsiad zajmuje się informatyką - możesz w każdej chwili liczyć na fachową pomoc, kolejny ma sprzęt i uprawnienia do wycinki drzew - zawsze fachowo i za przysłowiowe piwo. Można by tak wymieniać, bo takich zwykłych, ludzkich przejawów sympatii jest mnóstwo: zrobienie zakupów starszej sąsiadce, pomoc w układaniu kostki przed domem, nawet prozaiczne zapukanie o 01:00 w nocy do sąsiada, jak ma się imprezę i zabrakło flaszki. Można zostawić otwarte okna i drzwi na tydzień i masz pewność, że nikt cię nie okradnie. Przykład z tego roku: miałem dzień urlopu, więc w środku tygodnia w południe byłem w domu. Nagle słyszę rozmowy pod oknem, na początku lekko podniesione głosy, potem spokojniejsze. Wyszedłem zobaczyć o co chodzi - okazało się, że gościu chodził spisywać liczniki, a sąsiedzi zobaczyli, że jakiś obcy chłop włazi na moją posesję gdy nikogo nie ma w domu (tak myśleli) i zareagowali.
I piszę to po to, bo wkurwia mnie stereotyp Polaka Janusza wąsacza, który gada tylko na innych, o mało się nie zesra z radochy, jak "somsiadowi" pójdzie uszczelka pod głowicą w golfie, albo czerwienieje z zazdrości jak ktoś kupi sobie lepszego fona. Żyję już parę ładnych lat na tym świecie, więc pozwolę sobie nie zgodzić się z Twoim komentarzem.
z sąsiadami żyjemy jak rodzina
babami swoimi tez sie wymieniacie jak ktoras glowa boli??
babami swoimi tez sie wymieniacie jak ktoras glowa boli??
Wtedy jeden z nich idzie w czynie społecznym dać dupy drugiemu
I piszę to po to, bo wkurwia mnie stereotyp Polaka Janusza wąsacza
Wstępne wyniki wyborów jednak nie zostawiają wiele nadziei, że coś się zmieniło
Wyniki wyborów pokazują, że na czterech polaków trzech poszło na wybory, i jeden z nich głosował za reżimem. Więc połowa polaków jest dokładnie przeciwieństwem tego, co opisuje wyżej Anal_Intruder_69.
Wyniki wyborów pokazują, że na czterech polaków trzech poszło na wybory, i jeden z nich głosował za reżimem. Więc połowa polaków jest dokładnie przeciwieństwem tego, co opisuje wyżej Anal_Intruder_69.
Czy sugerujesz, że tylko ci od PiSu to ludzie popierający reżim? Jesteś więc częścią problemu i zobrazowaniem dlaczego 80% ludzi u nas to kretyni, którzy nie potrafią zrozumieć co się dzieje, i wciąż tylko pierdolą jak to jest źle. Co wybory... od kurwa co najmniej 20 lat. Każdy kto daje mandat politykowi, który już rządził i się nie sprawdził to debil.
Nadzieja umiera jako ostatnia. Wyobrażasz sobie co to za gówniana banda złodziei, nieudaczników, przewalaczy i niedouczonych karierowiczów musiała być z tego gówna pisowskiego żeby przegrać z taką opozycją? Przecież to się w głowie nie mieści
Co ty bredzisz? Nie wiem w jakiej miejscowości mieszkasz, ale widocznie w jakiejś klitce w bloku jako anonimowy lokator, który nie wie kto mieszka 2 piętra pod nim...
no właśnie on pisze o sytuacji w bloku jakbyś nie zauważył, a ty się zesrałeś bo koniecznie chciałeś się pochwalić że mieszkasz w domu jednorodzinnym a on jest biedakiem z bloku. xD
też mieszkam w takim domku, i też mam takie sąsiedztwo, od ponad 30 lat.
ale do głowy mi nie przyszło przypierdalać się do ziomka, takie tyrady wypisując.
o jedno bym się przypierdolił, o uwagę nt filmowania w pionie.
akurat w przypadku samobójów i skoków z okna/mostu, to jest pożądane, no chyba sadolowi tego tłumaczyć nie trzeba? xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów