📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jak ktoś jest głuchy i ślepy z wyboru, to niech nie korzysta z internetu.
Nie umiecie zauważyć, że dźwięk leci ZNACZNIE wolniej, niż ręce kolesia? Sam obraz jest przyśpieszony, a Wy karmicie trolla, który czytając komentarze pewnie umiera ze śmiechu, że znalazł takich frajerów. Ogar i używanie mózgu, a nie walenie konia cały dzień - taka rada.
Nie umiecie zauważyć, że dźwięk leci ZNACZNIE wolniej, niż ręce kolesia? Sam obraz jest przyśpieszony, a Wy karmicie trolla, który czytając komentarze pewnie umiera ze śmiechu, że znalazł takich frajerów. Ogar i używanie mózgu, a nie walenie konia cały dzień - taka rada.
Dobra, to teraz po tym całym napinaniu dajcie mi tytuł tego kawałka, bo lubię taką muzykę (wrzucana przez coderów w pliki .exe, tego typu, proste midi, wpadające w ucho)
niby fajne, gdyby nie to, że napierdalając z taką prędkością mógłby niejednej lasce sprawić w dwie minuty orgazm samą palcówą. god, a nie lepiej, gdyby to gościu nagrał z rzeczywistą prędkością?
jeśli się mylę, to przepraszam - mój komputer nie napierdala 100fps w czasie trwania filmów w full hp 1080p. toteż mogłem coś "przeoczyć".
jeśli się mylę, to przepraszam - mój komputer nie napierdala 100fps w czasie trwania filmów w full hp 1080p. toteż mogłem coś "przeoczyć".
nintendo8bit, jak pisali wczesniej filmik jest przyspieszony z jakis powodow przez uploadera, a sama sciezka dzwiekowa leci normalnie.
Heichahi
czy Ty myslisz ze granie na gitarze polega tylko na uderzaniu kciukiem o struny? do tego uzywa sie wszystkich palcow, nietylko kciuka.
Heichahi
czy Ty myslisz ze granie na gitarze polega tylko na uderzaniu kciukiem o struny? do tego uzywa sie wszystkich palcow, nietylko kciuka.
nintendo8bit napisał/a:
gdyby nie to, że napierdalając z taką prędkością mógłby niejednej lasce sprawić w dwie minuty orgazm samą palcówą.
a co to za problem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów