📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
kurwa...
Wieś tańczy i śpiewa - frajer taki niesamowity że aż film przyspiesza. WYPIERDALAJ!
Wieś tańczy i śpiewa - frajer taki niesamowity że aż film przyspiesza. WYPIERDALAJ!
Toż to RAIDEN
Gość sobie klosz od lampy do łba przywiązał i udaje. Zaprowadźcie go do jakiegoś lekarza bo sobie jeszcze krzywdę zrobi.
Jak chcecie więcej to rpoland na yt.
ale juz nie zagra przy Jimi Hendrixie-
Ściema. I żadna rewela ani nowość. Film przyspieszony po pierwsze, po drugie gość używa delaya - jak ktoś jest zaciekawiony to polecam Echo song Gilberta, i jeszcze Bucketheada Big Sur Moon
Generalnie słychać że gość edytował nagranie kilkukrotnie, Ta technika jest o tyle trudna, że jeśli popełnisz najdrobniejszy błąd to po pierwsze jest on powtarzany przez delay kilkukrotnie, po drugie możesz stracić groove. Nawet najlepsi mają z tym problemy.
Generalnie słychać że gość edytował nagranie kilkukrotnie, Ta technika jest o tyle trudna, że jeśli popełnisz najdrobniejszy błąd to po pierwsze jest on powtarzany przez delay kilkukrotnie, po drugie możesz stracić groove. Nawet najlepsi mają z tym problemy.
to DJ w ogóle robią muzyke? myślałem że się tylko bawią pokrętłem od basu i głośnością
Pierdolicie wszyscy jak potłuczeni - koleś na swoim kanale napisał, że to nie jest przyspieszanie, tylko pojedyncze dźwięki i ujęcia zloopowane i w ten sposób powstaje kawałek (jak przy użyciu samplera), co zresztą widać, ale nie, piszcie głąby, że przyspieszone
Nawet nie wyjeżdżajcie z teorią fake'u -,- Nie mam pojecia czemu ten film jest przyśpieszony,( watch?v=eXqPYte8tvc ) po 2 koles uzył delay'a żevby uzyskac taki efekt wieec, po czesci nie jest w tym nic niesamowitego. (po czesci, bo w sumie poziom trudnosci tego jest do dyskusji ) Czy wy ku*rwa naprawdę tak sie ograniczyliście, że zaczynacie kwestionować każde umiejetności ludzkie które sa powyzej sredniej (nawet niekoniecznie) i uważacie za niemożliwe ? -,-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów