Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jedna noga do przodu - całkiem inaczej dupsko wygląda i brzuch.
Ręka na biodrze - ma co zasłaniać.
Cycki wyjebane na maxa - odwracają uwagę.
Włosy na ramionach - całkiem inaczej wygląda obręcz barkowa.
Trochę makijażu, dobre światło i z każdej świni da się zrobić coś przystępnego
Wystarczy spojrzeć na łapę, żeby wiedzieć, że ni cholery nie schudła.
Kielonek do karpia to patologia? Kurwa lewackie brednie
skoro wyrastałeś w patologi i pijaństwie dla ciebie to jest normalne, dla innych niestety nie...
lewackie powiadasz ? Heh wszystko z czym się nie zgadzasz jest lewackie ? Wigilia bez wódy też jest lewacka tak ?
Po pierwsze posmaruj pupę
Po drugie patologią nazywasz czworo dorosłych ludzi raczących się kieliszkiem koniaku, bądź polskiej czystej "dla kurażu" na rodzinnym spotkaniu przy obfitej wyżerce.
Współczuję relacji rodzinnych, chyba że nie dorosłeś jeszcze na tyle, aby napić się wódki z własnym ojcem. Śmieciu.
Co to jest to warsaw shore? Cały czas o tym słychać, ale za chuja nie wiem co
typowy hipster który chce byc cool w inernecie, co za kurwa pedalstwo. oczywiście nie musisz znac każdego programu, strony, celebryty itp ale po chuj tu pytasz o co chodzi? nie masz internetu? wpisujac w wyszukiwarce warsaw shore napewno bys sie dowiedzial o co chodzi. ale nie, jak wszyscy tu o tym mówią, to ja bede spedalonym hipsterkiem, indywidualistą i zapytam co to to warsaw shore. kurwa...
typowy hipster który chce byc cool w inernecie, co za kurwa pedalstwo. oczywiście nie musisz znac każdego programu, strony, celebryty itp ale po chuj tu pytasz o co chodzi? nie masz internetu? wpisujac w wyszukiwarce warsaw shore napewno bys sie dowiedzial o co chodzi. ale nie, jak wszyscy tu o tym mówią, to ja bede spedalonym hipsterkiem, indywidualistą i zapytam co to to warsaw shore. kurwa...
Bronić reality show o dziwkach i spinać o to poślady może tylko...
raphael, wstrzym ryj. Cały czas o tym słychać i wiekszośc ludzi o tym pierdoli, ale ja nie wiem co to jest i dlaczego wzbudza tyle emocji. Po prostu nie siedze cały czas przed telewizornią i nie napierdalam pilotem przerzucając w kółko programy. I żaden ze mnie hipster.
to, że takie zachoweanie jest hipstersko-pedalskie to moje opinia ale faktem jest, że zrobiłes to po to żeby zwrócić na siebie uwage. ja tez nie przesiaduje przed tv i czesto czytam/słysze o reczach o których nic nie wiem i w tym momencie z pomocą przychodzi np google
da_lia po chuj pani starszej za przeproszeniem w tym wieku na uczelnie chodzic
Jestę wykładowcą. W międzyczasie realizuje badania na temat wiarygodności treści zamieszczonych w internecie.
Żałosny gówniarzu brak ci argumentów na fakt, że masz najwyżej 16 lat i gówno wiesz o życiu..
Zapoznaj się z definicją patologii, sformułowaniem którym miotasz la lewo i prawo bo widzę rodzice cię pod kloszem wychowują, więc zapewne chuja wiesz o czymkolwiek. A od Krakowa wara pędzlu niemyty, bo zapewne Kraków widziałeś tylko na zdjęciu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów