📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
zonik napisał/a:
Te lampki przy oknie jak w jakimś burdelu
patologia ;p kurwa stary obczaj wódka na wigilijnym stole, wiec juz klejny dowod na to ze ci z ws to nie normalni ludzie
Cytat:
Święta, święta i po świętach...U mnie stół wigiliny wyglądał tak )
Z siostrą
^opis do zdjecia
vAndee, A co jest dziwnego w wódce na stole wigilijnym ?
Ezoteryk napisał/a:
vAndee, A co jest dziwnego w wódce na stole wigilijnym ?
Odpowiedź: Wódka na wigilijnym stole
Nie rozumiem.
Co to jest to warsaw shore? Cały czas o tym słychać, ale za chuja nie wiem co
Czyżbym pomylił strony i zamiast na Sadistic, wszedłem na pudelka?
Właśnie co jest dziwnego w wódce na wigilijnym stole? Nikt nie każe chlać do upadłego ale to tradycyjna polska potrawa :p
To taki program w MTV gdzie wzięli najgorszych wieśniaków i wieśniary i filmują jak dają dupy na lewo i prawo w klubach
ment200 napisał/a:
Co to jest to warsaw shore? Cały czas o tym słychać, ale za chuja nie wiem co
To taki program w MTV gdzie wzięli najgorszych wieśniaków i wieśniary i filmują jak dają dupy na lewo i prawo w klubach
@vAndee
Co, wiek na legitymacji szkolnej nie pozwala Ci napić się z rodziną, że się do wódki w wigilię przypierdalasz?
Co, wiek na legitymacji szkolnej nie pozwala Ci napić się z rodziną, że się do wódki w wigilię przypierdalasz?
Kijem bym tej kurwy nie dotknął
Bylem na MTV i obejrzalem pierwsza czesc. Znaczy 5min. Potem rzygalem i wiem, ze nie bede dzis w nocy dobrze spac. Te dziwne malpy umia gadac!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów