18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
1................0 2013-12-28, 0:00 46
Jaka kurwa tolerancja? Ciapaci, szmatoglowi, bambusy, cyganskie scierwo i inne gowna smieja sie bialym w twarz, ze nie moge nawet krytycznego zdania wypowiedziec o ich plugawych dzialaniach. Tolerancja, a wykorzystywanie pozycji rasowej w celu osiagniecia korzysci to co innego.
Zgłoś
uneventful 2013-12-28, 0:18 1
co mają ciapaki do tego??

żartowałem, jebać ich.
Zgłoś
DMT 2013-12-28, 0:24 87
acidiusz, nie inaczej. Historia się zapętla, z tym że teraz jest bardziej niebezpiecznie dla Europy. Jeżeli nic się nie zmieni, to MY będziemy ostatnim pokoleniem którego jeszcze się będą bać i jak do tej pory się boją, bo wiedzą czym by się to skończyło. Następuje jakaś pierdolona farsa, nikt juz nie dba o zasady, wyznacznikiem tego jak cię postrzegają w dzisiejszych czasach jest to jaki masz srajfon, ilu znajomych czy kogo z tych zjebanych pseudo śpiewaków słuchasz. Sprawy priorytetowe zaczynają być CORAZ BARDZIEJ wymazywane z głów młodego społeczeństwa. Takie masowe pranie mózgu za pomocą technologi dziś dostępnej ( a co w tym najgorszego, młodzi robią sobie to sami) Sytuacja Polski w tym momencie jest o tyle dobra, co i nie dobra. Na lewo kalifat niemiecki ( już nie długo , już nie długo) po prawej Rosja. Rosja NIGDY sobie nie pozwoli na jakąkolwiek ekspansje dziadostwa u siebie, a jak dalej w tym tempie co teraz, będą się ciapaki mnożyły na zachodzie zaraz za granicą, to w końcu zacznie im tam brakować miejsca. I gdzie wtedy będą próbowali się przemieszczać? Odpowiedz jest smutna i prosta. Ale do póki ja i ludzie mojego pokroju będą wierzyć w to co nam wpajano od dziecka, niech spierdalają jak najdalej. Jeszcze Polska nie zginęła!
Zgłoś
LiquidKaczor 2013-12-28, 0:49
toż to rasizm, skandal i samo zło.

czyli sadistic w czystej formie, łap piwo!
Zgłoś
I................r 2013-12-28, 0:55 3
@up właśnie to jest chore, że to nie żadne zło ani rasim, a najczystsza prawda.

A tym razem sadistic po prostu przypomina jak powinno byc i to jest smutne
Zgłoś
J................S 2013-12-28, 1:35 17
MaszAyahuaskę aż mi się łezka w oku zakręciła jak czytałem końcówkę twojej wypowiedzi... piękne, masz browara
Zgłoś
Blezzer 2013-12-28, 2:22
W najlepszym wypadku Polska pozostanie skansenem razem z resztą państw środkowej Europy. Ale dopóki czerwone mordy siedzą w parlamencie to żaden Polak nie powinien spać spokojnie.
Zgłoś
ellsworth 2013-12-28, 8:17
No tak, bo pewnie gdyby żyli dalej Neandertalczyczy to chętnie uczyniłbyś z nich niewolników.
Zgłoś
merh 2013-12-28, 8:54
a tak czynią niewolnikiem oni Ciebie.Niewolnikiem podatków i socjalną krową do dojenia.
Zgłoś
erys 2013-12-28, 9:52
Ten najwyższy wygląda jak Chuck Norris
Zgłoś
beister 2013-12-28, 11:36
tolerancja? nie widzę tam ani jednej kobiety ;/
Zgłoś
DMT 2013-12-28, 11:50 10
beister, jak to nie?

Zgłoś
Obywatel88 2013-12-28, 16:20 2
MaszAyahuaskę napisał/a:

acidiusz, nie inaczej. Historia się zapętla, z tym że teraz jest bardziej niebezpiecznie dla Europy. Jeżeli nic się nie zmieni, to MY będziemy ostatnim pokoleniem którego jeszcze się będą bać i jak do tej pory się boją, bo wiedzą czym by się to skończyło. Następuje jakaś pierdolona farsa, nikt juz nie dba o zasady, wyznacznikiem tego jak cię postrzegają w dzisiejszych czasach jest to jaki masz srajfon, ilu znajomych czy kogo z tych zjebanych pseudo śpiewaków słuchasz. Sprawy priorytetowe zaczynają być CORAZ BARDZIEJ wymazywane z głów młodego społeczeństwa. Takie masowe pranie mózgu za pomocą technologi dziś dostępnej ( a co w tym najgorszego, młodzi robią sobie to sami) Sytuacja Polski w tym momencie jest o tyle dobra, co i nie dobra. Na lewo kalifat niemiecki ( już nie długo , już nie długo) po prawej Rosja. Rosja NIGDY sobie nie pozwoli na jakąkolwiek ekspansje dziadostwa u siebie, a jak dalej w tym tempie co teraz, będą się ciapaki mnożyły na zachodzie zaraz za granicą, to w końcu zacznie im tam brakować miejsca. I gdzie wtedy będą próbowali się przemieszczać? Odpowiedz jest smutna i prosta. Ale do póki ja i ludzie mojego pokroju będą wierzyć w to co nam wpajano od dziecka, niech spierdalają jak najdalej. Jeszcze Polska nie zginęła!

Bardzo dobrze powiedziane,napisane.
Masz 100% racji w tym co piszesz ale jest jeszcze sporo ludzi w Polsce którzy nie zachłysnęli się zachodem. Wśród moich znajomych jest sporo osób które nie mają facebooka lub innych wynalazków myślą prawicowo. Byłem już któryś rok z rzędu na Marszu Niepodległości i widziałem mnóstwo ludzi młodych,starych,dzieci którzy wierzą w nas kraj i go kochają tak mocno jak ja. Z drugiej strony jest pełno przychlastów i innych kurew które plują na nasz kraj itp. Mam nadzieje że nas kraj jeszcze nie jest przegrany wystarczy że my będziemy nasze dzieci uczyć co to Polska i jak o nią dbać i ją szanować.

Pozdrawiam wszystkich normalnie myślących i wszystkich tych którzy są dumni z bycia Polakiem,Polką.
Zgłoś
Kozar 2013-12-28, 17:10
W perspektywie historii, zawsze: konserwatyści są odwrotnie proporcjonalni do postępu i liberalizmowi i giną naturalnie. Jak ktoś uważa że jest inaczej to niech da przykład - przecież wszystko się zmienia i ewoluuje (poza chorymi umysłowo).
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem