Ciekawe ile rozpoznaliście
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Z tego co wiem do bety Doty 2 można się zapisac na Steamie wypełniając ankietę i podając jaki ma się hardware, ale jak masz nowszego kompa to raczej nie masz na co liczyć, do bet zazwyczaj dobierają starsze kompy..
Czyżby pominęli mojego ukochanego Skyrima?
Dota 2 teraz mozna kupic w ich shopie za 25 Euro. Chociaz na allegro lepiej kupować w złotówkach.
Co do wypowiedzi na temat starszych kompów to się nie zgodze. Miałem 8-letnie drewno, nagle przesiadłem się na nowy sprzęt i po 3 dniach dali mi inva do bety.
Btw. w pierwsza czesc gralem jakies 4 lata i szczerze mowiac druga wydaje sie byc lepsza. ; p
Co do wypowiedzi na temat starszych kompów to się nie zgodze. Miałem 8-letnie drewno, nagle przesiadłem się na nowy sprzęt i po 3 dniach dali mi inva do bety.
Btw. w pierwsza czesc gralem jakies 4 lata i szczerze mowiac druga wydaje sie byc lepsza. ; p
Oż kurwa w 0:12 grałem jak miałem ledwie 9-10 lat. Jak się ta gra nazywa i czy jest jakiś magiczny sposób by poszła na Win 7?
Od 1:39 wszystkie xd
Bardzo fajna kompilacja, milo powspominac stare czasy grania.
Bardzo fajna kompilacja, milo powspominac stare czasy grania.
hl, RA, MC,CS,portal,SM.
Artyzm tego czegoś mnie przerasta. Ani to przypomnienie starych tytułów, ani jakiś niby miks muzyczny... Po prostu gówno.
lipna wstawka. Wielu produkcji brakuje. A rozpoznałem większośc bo mam więcej lat niż 15
Nie oglądam, ale na bank był tetris, mario, pacman, doom, CoD, nfs i simsy.
jaczuro napisał/a:
Nie oglądam, ale na bank był tetris, mario, pacman, doom, CoD, nfs i simsy.
No właśnie nie było
Raynor zakładam, że nie o samolot chodzi tylko o przygodówke od 0:13? To King Quest. Zresztą samolot to Microsoft Flight Simulator w którejś z wczesnych wersji.
Gry wszech czasów nie wolno pomijać.
Cytat:
Raynor zakładam, że nie o samolot chodzi tylko o przygodówke od 0:13? To King Quest. Zresztą samolot to Microsoft Flight Simulator w którejś z wczesnych wersji.
Właśnie o samolot, dzięki/
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów