Ciekawe ile rozpoznaliście
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Duke 3D i pierwsza gra gdzie były prostokąty w kształcie piwa, które można było wypić i striptizerki którym można było dać $$
od 1:05 w górę wszystkie pamiętam
Starcraft I , Warcraft II i Duke Nuken 3D w to się napierdalało
Starcraft I , Warcraft II i Duke Nuken 3D w to się napierdalało
Piwko za zamieszczenie Fallouta.
PS Dziwi mnie fakt, że ktoś wrzucił Limbo i Minecrafta, a zapomniał o GTA 4 - które odegrało naprawdę znaczącą role w historii gier.
PS Dziwi mnie fakt, że ktoś wrzucił Limbo i Minecrafta, a zapomniał o GTA 4 - które odegrało naprawdę znaczącą role w historii gier.
Brak gier sportowych, symulatorów, gier RPG
autor kompilacji olał sandbox-y oraz RTS-y
Przygodówek też praktycznie nie ma...
Jedną z największych rewolucji pod kątem gejmpleju był Braid, którego oczywiście również brak w filmiku...
Ogółem słabo, bo niestety bardzo tendencyjna kompilacja.
autor kompilacji olał sandbox-y oraz RTS-y
Przygodówek też praktycznie nie ma...
Jedną z największych rewolucji pod kątem gejmpleju był Braid, którego oczywiście również brak w filmiku...
Ogółem słabo, bo niestety bardzo tendencyjna kompilacja.
Ech, pamiętam 90% od samego początku, w większość grałem
Jest GTA 4.
Wielu ważnych gier nie ma, a filmik strasznie zmontowany. Było Diablo 2, KOTOR, Hitman, CS. W porządku, ale po co jest to powtarzane po kilka razy?
Swoją drogą KOTOR zapoczątkował schemat budowania wszystkich RPG-ów przez Bioware, przez co można bawić się w pijacką polegającą na rozpoznawaniu bioware-owskich cliche. Za każdym razem gdy zobaczysz jakiś schemat - kolejka.
N.p. Kolejka jeżeli na początku gry poznajesz ostatniego Bossa, albo kolejka gdy ostatnia bitwa rozgrywa się w budowli unoszącej się w przestrzeni, albo kolejka kiedy misja treningowa odbywa się w miejscu, które wkrótce zostanie zaatakowane i/lub całkowicie zniszczone.
Swoją drogą KOTOR zapoczątkował schemat budowania wszystkich RPG-ów przez Bioware, przez co można bawić się w pijacką polegającą na rozpoznawaniu bioware-owskich cliche. Za każdym razem gdy zobaczysz jakiś schemat - kolejka.
N.p. Kolejka jeżeli na początku gry poznajesz ostatniego Bossa, albo kolejka gdy ostatnia bitwa rozgrywa się w budowli unoszącej się w przestrzeni, albo kolejka kiedy misja treningowa odbywa się w miejscu, które wkrótce zostanie zaatakowane i/lub całkowicie zniszczone.
Dałbym piwko gdyby nie pominięto Tomb Raidera i MMORPG bo te ostatnie są aktualnie niezwykle ważną gałęzią tego przemysłu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów