📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ta "there is one team in london" - jest jeszcze Queens Park Rangers którzy pojechali dzisiaj po twoim Arsenalu
damiosa napisał/a:
Ta "there is one team in london" - jest jeszcze Queens Park Rangers którzy pojechali dzisiaj po twoim Arsenalu
Nie rozumię, jak można się klocic o ty, czyj klub jest lepszy...
Przeciez kazdy wie, że to Manchester United jest jedynym prawdziwym angielskim klubem
Ewolucje to masz w kiblu ...
A co do Petra jeden z najlepszych , jak nie najlepszy bramkarz.
BLUE IS THE COLOUR !
A co do Petra jeden z najlepszych , jak nie najlepszy bramkarz.
BLUE IS THE COLOUR !
Petr Cech to najlepszy bramkarz na świecie i zdanie me nie zmienia się od kiedy miałem 7 lat i zostałem jego fanem od tamtego czasu bronie aż do teraz czyli 10 lat
a po chuj jemu ten hełm ?
A ja nie rozumiem jak można być fanboyem tych wszystkich zagranicznych drużyn. Barany. Pozdejmować te kapcie, wyłączyć neostrade i idźcie na mecz.
@Gabryiel
Taki o to kask został wykonany specjalnie dla niego, ponieważ miał o ile się nie mylę (jak jakąś głupotę napisałem to mnie poprawcie) jakiś uraz z głową a żeby móc grać musi takie coś nosić. Podziwiam go za to chodź wielkim fanem piłki nożnej już nie jestem. A co do innych bramkarzy, było wiele dobrych. Szczęsny jest teraz "najlepszym" Polskim bramkarzem itp. A wcześniej tak mówiono o Dudku czy Borucu.
Taki o to kask został wykonany specjalnie dla niego, ponieważ miał o ile się nie mylę (jak jakąś głupotę napisałem to mnie poprawcie) jakiś uraz z głową a żeby móc grać musi takie coś nosić. Podziwiam go za to chodź wielkim fanem piłki nożnej już nie jestem. A co do innych bramkarzy, było wiele dobrych. Szczęsny jest teraz "najlepszym" Polskim bramkarzem itp. A wcześniej tak mówiono o Dudku czy Borucu.
w 2011 roku miał złamany nos a kask nosi bo podczas meczy został kopniety kolanem w głowe i czaszka mu sie wgniotła a teraz musi grac w kasku ochronnym takim jak graja niektórzy ruggbisci
kubusiekh napisał/a:
To jest prawdziwy bramkarz, a nie ten bramkarzyna z Chelsea.
THERE IS ONE TEAM IN LONDON!
Kto to? Remi ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów