📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
fajna niunia, niemniej zmarnowałem 24 sekundy życia
Przepraszam najmocniej, ale jakoś będę musiał z tym żyć
Pozostańmy zatem przy tym, że fajna niunia.
Jaka kurwa ewolucja? I na wała wstawiasz taki tępy syf. Na tiktoka z tym gównem.
JednorękiBandyta napisał/a:
Kurwa zmarnowałem 5 minut na czytanie twojego komentarza o chuj i kolejne 3 no dobra 10 na pisanie swojego
PS jednak to było w sumie 5 minut, uff nie tak bardzo marnuje swoje życie
Jeśli którakolwiek z tych czynności zajęła ci więcej niż 30 sekund to Twoje życie i tak jest gówno warte więc raczej nic nie zmarnowałeś. Śpij spokojnie
sprawdziłem czy jestem na sadistic.pl i o dziwo tak.
batiz napisał/a:
fajna niunia, niemniej zmarnowałem 24 sekundy życia
Nie żeby coś, ale generalnie wchodzenie na sadola i oglądanie filmów to strata czasu. Więc skończ pierdolić bo i tak w życiu nic ciekawego nie osiągniesz.
Co to tu kurwa robi ? Co jeszcze tu wrzucicie, żeby upodlić sadola jeszcze bardziej wy pierdolone zjeby?
odjebało jej od ruskiej mety? co za crap
Było ACTA nastepnie po czasie ACTA2..nie moglem sie najbardziej doczekac tego spierdolonego pokolenia wieku XXI, swiat schodzi na psy..sadistica juz nie ma od 5 lat, sentymentalnie tu siedze dla Angela
Strony ci się pojebały kolego
Przeistaczanie się w brudnego kacapa to nie ewolucja, a uwstecznianie do poziomu neandertalczyka.
Jebać wszystko na wschód od Polski.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów