📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Filmik chyba z największą ilością odtworzeń na yt, a ktoś to wrzuca na sadistica.
Pierdolić to, że to starsze od sadistica panowie, ważne, że to jest zajebiste. Ale w chuj się dziwie, że tego jeszcze nie było O.o
Dawid210 napisał/a:
Filmik chyba z największą ilością odtworzeń na yt, a ktoś to wrzuca na sadistica.
No niestety nie najpierw przebił go filmik "Charlie bit me". Potem jakaś dziewczyna z piosenka "Baby" pod jakimś męskim imieniem się chowa Justin Biebie czy Bober nie pamiętam.
i chuj z tym że ma sporo odsłon na you tubie , ja tego nie widziałem i browar leci bo jest dobry
To był pierwszy filmik jaki widziałem na YouTubie.
Ja tego nie widziałem
@sukafon, widocznie gosc nie siedzi tyle w internecie i nie ma zycia tak jak ty
@kuszo
Masz racje, prawie 200 milionów ludzi, którzy obejrzeli ten filmik nie ma życia. Całe szczęście, że ty masz.
— Fryderyk Nietzsche
Masz racje, prawie 200 milionów ludzi, którzy obejrzeli ten filmik nie ma życia. Całe szczęście, że ty masz.
Sialallalala
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów