Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lemingi dali sobie wcisnąć że Chrześcijaństwo = Smoleńsk. To przecież nasze ulubione media tak to wylansowały, ale ktoś jest bardzo hipokryta i to łyka.
A co mi pierdolisz, ze media, sredia. Dokładnie te same osoby, które przywiązują się do krzyża i biblią sobie gębę wycierają pierdolą na okrągło o Smoleńsku.
Choćbyś nie wiem jak kombinował i jak bardzo zaprzeczał takie są kurwa FAKTY a nie wymysły mediów.
A co mi pierdolisz, ze media, sredia. Dokładnie te same osoby, które przywiązują się do krzyża i biblią sobie gębę wycierają pierdolą na okrągło o Smoleńsku.
Choćbyś nie wiem jak kombinował i jak bardzo zaprzeczał takie są kurwa FAKTY a nie wymysły mediów.
Ale zwróć uwagę, że osoby, które "przywiązują się do krzyża" i pierdolą o Smoleńsku to są w większości Katolicy, ale są to też osoby które nawet wśród innych Katolików są postrzegane jako popierdoleńcy. Tak więc, każdy "obrońca krzyża i Smoleńska" to teoretycznie Katolik, ale nie każdy Katolik to obrońca krzyża i Smoleńska
Nie wiem, jak ty, ale ja się deklaruje, jako Chrześcijanin i nie widzę u siebie żadnego pierdolenia o Smoleńsku na okrągło.
Coś twoje mądrości mijają się z prawdą.
Smutne to jest to, że media przedstawiają taki obraz katolików, a Ty w to wierzysz... -_-"
Ta we wsi obok widziałem kapliczkę z kaczyńskim zamiast matki boskiej także sory taki mamy naród
gordonviet
Nie wiem, jak ty, ale ja się deklaruje, jako Chrześcijanin i nie widzę u siebie żadnego pierdolenia o Smoleńsku na okrągło.
Coś twoje mądrości mijają się z prawdą.
Chrześcijanin, choćbyś nie wiem jak szanował swoją religię piszemy z małej litery. To nie jest ani rasa, ani nacja, żeby pisać z wielkiej. Tak jak:
"Żyd" - gość narodowości żydowskiej, z fikuśnym zakręconym noskiem.
"żyd" - lubujący się w macy, talmudzie i ganianiu gojów.
Ewolucja to rozwój, a w przypadku tego zacofanego zabobonu nie można mówić o żadnym, nawet najmniejszym przejawie rozwoju
O kurwa, ten pokemon co tak wyewoluował się odezwał...
Nawet nie wiesz ile zawdzięczasz temu zabobonowi.
Ta we wsi obok widziałem kapliczkę z kaczyńskim zamiast matki boskiej także sory taki mamy naród
Oceniasz wszystkich katolików po jednej kapliczce z kaczyńskim... Jesteś taki mądry i tolerancyjny :O
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów